Pleacă Lăcătuș, vine Sabău!

,,Sunt convins că Sabău este cea mai bună soluţie pentru FCM Tîrgu-Mureş”

Remiza înregistrată de FCM cu Dacia Mioveni a tulburat apele, iar la sfârșitul săptămânii trecute, duminică dimineața, antrenorul Marius Lăcătuş şi conducerea clubului din Tîrgu-Mureş au reziliat, de comun acord, contractul. Meciul disputat între cele două echipe aflate în zona periculoasă a clasamentului a arătat că FCM Tîrgu-Mureș și CS Mioveni își merită soarta. Conducerea clubului se gândeşte să-l readucă la echipă pe Ioan Ovidiu Sabău, cel care a mai condus echipa în sezonul 2010-2011 şi a fost pe banca echipei şi la începutul actualului sezon. De atunci, pe la echipă au mai trecut: Tibor Selymeş şi Maurizio Trombetta. Sabău şi-a dat demisia după meciul pierdut în tur, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, din etapa a 8-a. Cu el pe bancă, FCM a adunat doar 6 puncte. Selymeş a preluat echipa în septembrie 2011, după ce fusese demis de la Astra. A rezistat pe banca lui FCM doar până în noiembrie, când la echipă a fost adus italianul Maurizio Trombetta. Nici acesta nu a avut viaţă lungă la cârma echipei, fiind demis pe 20 ianuarie 2012. FCM Tîrgu-Mureş se află pe locul 16, cu 28 puncte, cu doar unul mai mult decât penultima clasată, Concordia Chiajna, care a învins vineri pe Rapid, scor 1-0. FCM întâlneşte în această săptămână, joi, pe teren propriu, în etapa a 22-a, pe Steaua, de la 21:30, pe Digi Sport şi liveTEXT gsp.ro.

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FCM Tîrgu-Mureş, viceprimarul municipiului Tîrgu-Mureş, domnul Claudiu Maior îi mulţumeşte în mod deosebit tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău că a acceptat să revină la Tîrgu-Mureş, într-o situaţie deosebit de dificilă pentru echipă: ,,Îi mulţumesc lui Neluţu Sabău că a gândit cu sufletul şi cu inima. Sunt convins că este cea mai bună soluţie pentru FCM Tîrgu-Mureş. Sper ca în acest moment foarte greu pentru noi, întreaga suflare fotbalistică din oraşul şi judeţul nostru să fie alături de echipă”.

Azi, luni 19 martie, de la ora 12.00, este organizată o conferinţă de presă, în care va fi prezentat noul staff tehnic. Conferinţa de presă va avea loc la Stadionul „Trans-Sil”.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.