PNL îi mulţumeşte D-nei Ciotlăuş

conferinta pnl muresÎntr-un comunicat de presă remis redacţiei Punctul, biroul de presă al PNL mulţumeşte doamnei Ciotlăuş pentru activitatea ei în cadrul partidului luând act de gestul său unilateral.

„COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Naţional Liberal Mureş a luat act de gestul unilateral al doamnei Ionela Ciotlăuş, prin care a demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, precum şi din calitatea de membru PNL.

Conducerea Partidului Naţional Liberal Mureş îi mulţumeşte doamnei Ionela Ciotlăuş pentru activitatea politică desfăşurată în cadrul partidului şi în aceea de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Tîrgu Mureş.

Ne exprimăm regretul pentru gestul domniei sale şi constatăm că acesta vine din partea unei persoane în care Partidul Naţional Liberal a învestit încredere, considerând-o un politician de perspectivă, a cărui experienţă acumulată în cadrul PNL ar fi putut să fie pusă în slujba cetăţeanului.

Marele câştig al societăţii româneşti democratice este libertatea de asociere cu parteneri politici, valori şi principii în care credem, fiecare dintre noi.

România traversează o perioadă a unor decizii politice majore. Constituirea Alianţei Creştin Liberale şi în perspectivă a marelui Partid Naţional Liberal este cel mai important proiect politic al României, de după 1989. Proiectul politic pe care îl construim în aceste zile are şansa de a oferi României un deceniu de liberalism, prosperitate şi stat de drept.

Istoria recentă ne-a dovedit că marile proiecte politice se construiesc greu şi ne-am confruntat cu un arsenal de propagandă de-a dreptul diabolic, ce nu are nimic în comun cu o viaţă politică normală.

Partidul Naţional Liberal Mureş îi aşteaptă alături pe toţi cei care cred în adevăratele valori ale liberalismului, pentru a pune în practică o viziune politică a următorului deceniu construită cu respect, pentru români şi pentru România.

Biroul de presă al PNL Mureş”

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.