Poliştii luduşeni îi ajută pe novăcenii din Gorj

Inundatii-in-Romania-ghimpelePoliţiştii luduşeni au contribuit cu ceea ce le-a stat în putere pentru a-şi ajuta semenii care trăiesc în localitatea Novaci, judeţul Gorj. Cei cinci  poliţişti luduşeni au fost alături de 14 dintre familiile cele mai grav afectate de inundaţiile din Oltenia.

Comisar şef Nistor Dorin, inspector Cojocariu Iulian, agent şef principal Pop Ştefan, agent şef principal Moldovan Adrian şi agent şef principal Pîrlea Ionel au pus mână de la mână pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii şi au adunat alimente şi alte ajutoare pentru sinistraţi.

Ajutoarele au fost distribuite de către poliţişti, în urmă cu treiu zile celor mai afectate familii din localitate. Astfel, au putut ajunge la cei afectaţi 480 de sticle cu apă a câte 2.5l, 200 de pâini şi 220 de cutii cu îmbrăcăminte.

De aceste ajutoare au beneficiat 14 familii care locuiesc pe malul râului Gilort, unde apa a afectat şi fântânile, oamenii neavând în prezent apă potabilă, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.