Poliţia aşteaptă elevii din clasele 0-V la concursul de desene „La mulţi ani Poliţiei Române”

Pentru că siguranţa copiilor ocupă un loc important în preocupările poliţiştilor, în seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române – 25 Martie – se înscrie şi concursul de desene-felicitări organizat de Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru a afla cum văd copiii, elevii această instituţie.

Elevii de clasele 0-V din judeţul Mureş sunt invitaţi să se înscrie în concurs cu desene/felicitări pe această temă, putându-se aborda modalitatea în care copiii percep Poliţia, rolul poliţistului, apropierea copiilor de această instituţie, ori cum ar trebui să fie lumea din jur pentru ca cei mici să se simtă în siguranţă, gânduri pentru Poliţie la ceas aniversar.

Lucrările pot fi trimise ELECTRONIC (FOTO) pe adresa pincagabriela@yahoo.com ori pe Facebook (mesaj privat pe Siguranta Muresenilor), prin poştă sau depuse personal la IPJ Mureş, Tg-Mureş, str. Borsos Tamas nr. 16, în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, până la data de 22 martie 2017.

Regulile sunt puţine, pentru a nu îngrădi gestul copiilor. Lucrarea trebuie realizată în acuarelă/tempera sau creion, fiecare copil poate participa în concurs cu maxim două (2) desene. Pe fiecare lucrare să apară vizibil: numele, prenumele elevului, şcoala, clasa, numele şi nr. de telefon al învăţătorului sau părintelui, urmând ca în momentul afişării publice aceste date să fie protejate.

Pentru aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere câteva criterii: respectarea temei de concurs, claritatea mesajului şi originalitatea lucrării. Analiza lucrărilor se va desfăşura având în vedere vârsta, respectiv pe 3 secţiuni: cls.0-I, II-III, IV-V.

Premierea câştigătorilor va avea loc în data de 24 martie 2017, aceştia urmând să primească produse de papetărie/rechizite, tricouri, puzzle, precum şi o vizită la Poliţie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.