Poliția face cercetări la Colegiul Național Papiu

colegiul papiuInspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a început cercetările în cazul inscripţiilor şi desenelor obscene care au apărut pe clădirea de patrimoniu în care funcţionează Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Târgu Mureş. ‘Sunt lucruri care cred că trebuie sancţionate. Am făcut chiar şi plângere penală, pentru distrugere (…) Până la urmă e o clădire de patrimoniu. Nu putem face investiţii în exteriorul şcolii şi cineva îşi permite scrie aşa ceva. N-am permis să se apropie nimeni de inscripţii. Sigur, ar fi putut fi acoperite, dar nu cred că e cazul să se pună capul în pământ în faţa derbedeilor’, a declarat Cristina Someşan, directorul Colegiului Naţional ‘Al. Papiu Ilarian’, ţintă a mesajelor, alături de unul dintre profesori.

Cristina Someşan crede că, probabil, cineva şi-a manifestat astfel supărarea întrucât în incinta liceului nu se mai permite fumatul, iar holurile au fost dotate cu sisteme de monitorizare. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Andreea Pop, a declarat că în cazul inscripţiilor de la Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ se fac cercetări pentru distrugere.

Inscripţiile au fost realizate pe toată latura clădirii dinspre Strada Liceului, cu spray de culoare neagră. Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Târgu Mureş este al doilea ca performanţă din judeţul Mureş.

AGEERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.