Poliția face cercetări la Colegiul Național Papiu

colegiul papiuInspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a început cercetările în cazul inscripţiilor şi desenelor obscene care au apărut pe clădirea de patrimoniu în care funcţionează Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Târgu Mureş. ‘Sunt lucruri care cred că trebuie sancţionate. Am făcut chiar şi plângere penală, pentru distrugere (…) Până la urmă e o clădire de patrimoniu. Nu putem face investiţii în exteriorul şcolii şi cineva îşi permite scrie aşa ceva. N-am permis să se apropie nimeni de inscripţii. Sigur, ar fi putut fi acoperite, dar nu cred că e cazul să se pună capul în pământ în faţa derbedeilor’, a declarat Cristina Someşan, directorul Colegiului Naţional ‘Al. Papiu Ilarian’, ţintă a mesajelor, alături de unul dintre profesori.

Cristina Someşan crede că, probabil, cineva şi-a manifestat astfel supărarea întrucât în incinta liceului nu se mai permite fumatul, iar holurile au fost dotate cu sisteme de monitorizare. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Andreea Pop, a declarat că în cazul inscripţiilor de la Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ se fac cercetări pentru distrugere.

Inscripţiile au fost realizate pe toată latura clădirii dinspre Strada Liceului, cu spray de culoare neagră. Colegiul Naţional ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Târgu Mureş este al doilea ca performanţă din judeţul Mureş.

AGEERPRES

print
0 comments on “Poliția face cercetări la Colegiul Național Papiu
  1. Ligia Maria spune:

    Dar impotriva derbedeilor ce iau nota 7 la Evaluarea Nationala si pe urma ii primiti in liceu pe usa din dos va puneti capul in pamant, doamna directoare? Or fi sponsorii care intretin cladirea de patrimoniu…

  2. krisztina spune:

    Interesant. Stiam ca la Papiu sunt copiii cei mai buni din oras. Ma mir ca unii din ei au astfel de manifestari. Mmmm… cine stie ce nemultumiri au si nu au gasit alte modalitati de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.