Poliția Locală a reluat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor ,,abandonate”

Marți, 17.04.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a reluat activitatea de ridicare de pe domeniul public a mașinilor ,,abandonate” sau ,,fără stăpân”, proces care s-a derulat în cartierul Tudor Vladimirescu, str. Livezeni.

Menționăm că la această dată instituția noastră instrumentează un număr de 94 dosare cu privire la autoturismele aflate în situațiile de mai sus, 28 fiind în curs de finalizare iar pentru alte două urmând a se încheia procedura în următoarele 90 de zile.
Totodată, dorim să precizăm că astfel de acțiuni se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ – teritoriale, respectiv ale H.G. nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 421/2002, în vederea identificării deținătorului legal al vehiculului.

spune institutia intr-un comunicat.

Pe această cale tîrgumureșenii sunt rugati să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0265/250760, despre existența autovehiculelor aflate în astfel de situații, respectiv care ocupă în mod ilegal locurile de parcare de pe raza municipiului, contribuind în acest fel atât la eliberarea acestora, cât și la respectarea normelor de estetică urbană.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.