Poliţia Locală îşi exportă modelul în ţară

Pe parcursul săptămânii trecute la sediul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș a fost prezent Florin Constantin Ene – noul director al structurii similare din municipiul Bacău, care a dorit să preia ,,modelul Tîrgu Mureș” alegând conform afirmațiilor sale instituția noastră deoarece
,,reprezintă un etalon în plan național”.
Contextual, oaspetelui i-au fost prezentate structurile operative ale direcției, patrula canină, birourile de Poliție Locală din cartiere, cele două dispecerate, dotările, biroul de implementare a proceselor verbale și nu în ultimul rând modul de acțiune al polițiștilor locali tîrgumureșeni și documentele întocmite în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
Directorul Ene a fost primit cu ocazia acestei vizite de către primarul municipiului – dr. Dorin Florea, respectiv consilierul primarului – Claudiu Maior, prilej cu care și-a exprimat satisfacția privind colaborarea profesională pe toate palierele activității specifice și a mulțumit edilului șef pentru deschiderea de care au dat dovadă specialiștii noștri.
Menționăm că Poliția Locală Bacău este a IV-a structură polițienească ce se specializează în acest an la noi și a 42 instituție de profil din țară ce dorește să preia ,,modelul Tîrgu Mureș”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.