Poliţia Locală îşi exportă modelul în ţară

Pe parcursul săptămânii trecute la sediul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș a fost prezent Florin Constantin Ene – noul director al structurii similare din municipiul Bacău, care a dorit să preia ,,modelul Tîrgu Mureș” alegând conform afirmațiilor sale instituția noastră deoarece
,,reprezintă un etalon în plan național”.
Contextual, oaspetelui i-au fost prezentate structurile operative ale direcției, patrula canină, birourile de Poliție Locală din cartiere, cele două dispecerate, dotările, biroul de implementare a proceselor verbale și nu în ultimul rând modul de acțiune al polițiștilor locali tîrgumureșeni și documentele întocmite în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
Directorul Ene a fost primit cu ocazia acestei vizite de către primarul municipiului – dr. Dorin Florea, respectiv consilierul primarului – Claudiu Maior, prilej cu care și-a exprimat satisfacția privind colaborarea profesională pe toate palierele activității specifice și a mulțumit edilului șef pentru deschiderea de care au dat dovadă specialiștii noștri.
Menționăm că Poliția Locală Bacău este a IV-a structură polițienească ce se specializează în acest an la noi și a 42 instituție de profil din țară ce dorește să preia ,,modelul Tîrgu Mureș”.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.