Poliția ludușeană, în sărbătoare

Momentul festiv al sărbătorii

Momentul festiv al sărbătorii

Rezultatele bune obținute de Poliția orașului Luduș au fost făcute cunoscute în cadrul Consiliului Local printr-o amplă informare prezentată de comisarul șef Nicolae Cotta și pe care o vom prezenta într-unul din numerele viitoare.

Pentru publicul larg și în mod special pentru elevii școlilor din oraș, Poliția a organizat o festivitate a porților deschise în care copiii au urmărit cu mare atenție prezentarea tehnicii specifice ale muncii polițiștilor, prezentate de Leonid Frandeș, Claudiu Anca și Sandu Șara. Aceștia au răspuns la întrebările elevilor după ce au prezentat materiale informative cu privire la prevenirea faptelor antisociale și la tematica rutieră.
În partea a doua a festivităților, cadrele active au participat la o tradițională întâlnire ocazionată de avansările în grad a celor care îndeplinesc stagiul minim în gradul profesional și îndeplinesc și celelalte condiții. Au fost avansați în gradul profesional următorii: Iulian Cojocariu, Claudiu Anca, Vasile Bolog, Simion Lupșa, Cristian Marian, Adrian Moldovan, Adrian Mora, Sorin Mureșan și Mircea Mocean. Comisarul șef Nicolae Cotta a citit mesajul inspectorului general Petre Tobă și dispozițiile de avansare în grad semnate de ministrul Gabriel Oprea și de chestorul Valentin Pescari. Din partea Primăriei au participat la festivitate viceprimarul Kiss István și consilierul Liviu Botezan.

În acest an, Poliția Română a aniversat 192 de ani de atestare documentară a unei instituții fundamentale a statului de drept. Într-un mesaj trimis de inspectorul general al Poliției Române, chestor general Petre Tobă, se spune că ,,Poliția Română este prima instituție la care apelează cetățeanul și un partener important atât al agenților de aplicare a legii în România, cât și din lume, și toate acestea datorită efortului polițiștilor români care și-au dus la îndeplinire toate misiunile cu succes, dovedind de fiecare dată hotărâre, onestitate, încredere în puterea legii”.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.