Poluarea și biodiversitatea „se bat” săptămâna viitoare la Liceul „Gheorghe Marinescu”, în cadrul Concursului Național „Creează-ți mediul”

Săptămâna viitoare, în data de 15 mai, se va desfășura etapa județeană a concursului „Creează-ți mediul”. Tema ediției din acest an este poluarea și biodiversitatea, iar la concurs participă echipe compuse din câte 5 elevi cu vârste între 9 și 13 ani plus un cadru didactic din unitățile de învățământ preuniversitar.

Proba de concurs la etapa județeană constă în realizarea de către fiecare echipaj a unei machete a unui animal acvatic, din materiale reciclabile. Criteriile de evaluare vor fi: creativitatea, originalitatea, abilitățile de transmitere a mesajului legat de protecția mediului. Macheta va contribui și la preselecția pentru etapa națională țoi va fi prezentat în cadrul etapei naționale. Acesta va contribui cu 40% la evaluarea finală din cadrul etapei naționale.

„Concursul naţional “Creeaza-ti mediul!” constituie un răspuns oportun şi necesar al demersului de formare a viitorului cetăţean  responsabil pentru creşterea calităţii vieţii”, conform regulamentului de participare.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.