Pompierii mureşeni, locul I pe ţară

news_image_226497_23763_largeLotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureș a obţinut Locul I la Etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 31.07-01.08.2014, în judeţul Harghita şi care a reunit la start echipele judeţelor Mureș, Harghita, Brașov şi Covasna.
Competitorii şi-au manifestat spiritul sportiv, îndemânarea şi deprinderile specifice, rezistenţa psihică şi spritul de echipă pe parcursul  derulării celor patru probe : “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.
Echipa mureșeană coordonată de şeful de lot, Adjunct Comandant Secție de Pompieri Târnăveni, locotenent Lazăr Cristian, s-a clasat pe Locul I la toate cele patru probe.
În clasamentul individual, pompierii mureșeni au obţinut locul I la două probe, după cum urmează:
Proba “Pista cu obstacole pe 100 metri”:
 Locul I – plutonier Keszeg Janos  
Proba “Scara de fereastră”:
  Locul I – plutonier Megheșan Valentin
Totodată, la “Proba Individuală Cumulată (Duel)” (care nu constituie propriu-zis o probă de concurs, dar reprezintă un rezultat al însumării rezultatelor obţinute de concurenţi la probele “Pista cu obstacole pe 100 metri” şi “Scara de fereastră”), Locul I i-a revenit plutonierului Megheșan Valentin.
            La etapa finală a competiţiei, ce se va desfăşura la Sibiu, în intervalul   26.08.-29.08.2014, vor participa cele zece echipe calificate în urma desfăşurării etapei a III-a zonale, lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, câştigătorul concursului din anul precedent şi echipa gazdă din acest an.
Sursa ISU Mureş
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.