Portal cu sfaturi pentru mame, marca Reea

reeaAgenţia interactivă REEA a conceput şi lansat Portalul ‘Ceainăria Mămicilor’ pe care mamele din judeţul Mureş pot intra în contact direct cu specialişti în psihopedagogie, educaţie preşcolară, medicină comportamentală, pot afla detalii despre cămine, grădiniţe şi spaţii de joacă şi pot schimba impresii despre experienţa maternităţii.

‘Portalul www.ceainariamamicilor.ro îşi propune să devină oaza de linişte şi siguranţă a mămicilor şi a femeilor care doresc să aducă pe lume un copil. Astfel, la o ceaşcă de ceai virtuală, puteţi să vă împărtăşiţi din experienţele trăite, dar în acelaşi timp puteţi cere sfaturile unor experţi în creşterea şi educarea copilului. A fi mămică pentru prima oară este un lucru destul de dificil. Dacă e să facem o comparaţie, ar fi ca şi cum ai călători într-o ţară străină a cărei limbă nu o vorbeşti deloc, nu prea ştii unde te îndrepţi, dacă mergi în direcţie corectă sau dacă ajutorul pe care îl primeşti este folositor sau nu (…)’, se arată într-un comunicat de presă al Companiei REEA, dat publicităţii marţi.

Potrivit acestuia, echipa de specialişti – Lazsádi Csilla, specialist în terapia prin joc şi dramapedagogie, Ognean Imola, specialist în educaţia preşcolară, Sandra O’Connor, psiholog clinician, doctor în medicină comportamentală, Fülöp Ágota, profesor psihopedagog – va fi disponibilă 24 de ore din 24 să răspundă întrebărilor.

O secţiune importantă a portalului este cea denumită ‘Local’, în care se regăseşte o bază de date care este actualizată permanent şi care conţine liste cu grădiniţe, creşe, spaţii de joacă din Târgu Mureş, se mai arată în comunicatul de presă.

Iniţiatoarea portalului, Imola Tăbăcaru, mămica unei fetiţe de 3 ani şi jumătate, susţine că a creat deja o comunitate mică de mămici şi a spus că speră în atragerea cât mai multor noi membre.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.