Povestea a patru ani de DAReghin TV

DAR tv (2)Sărbătorită discret, aniversarea a 4 ani de emisie la DAReghin Tv a marcat în Oraşul viorilor, evoluţia pozitivă a presei locale de calitate. În urmă cu patru ani, la Reghin, un grup de oameni sufletişti au decis să pornească un proiect media îndrăzneţ şi inedit pentru un oraş care are sub 40 de mii de locuitori: DAReghin TV. Cu ştiri şi emisiuni live, axate pe realităţile locale şi dedicate diferitelor categorii sociale şi de vârstă, postul de televiziune a intrat în casele reghinenilor la data de 31 august 2009. Transmisiunile în direct, ştirile în timp real şi adaptarea grilei de programe în funcţie de sezon au devenit, în timp, cartea de vizită la DAReghin TV, care se vrea televiziunea de suflet a reghinenilor. ,,Ne mândrim la ora actuală, în primul rând, cu jurnalul de ştiri care durează 45 de minute şi este live. Avem ştiri de actualitate, reportaje şi rubrici care să răspundă nevoii de informaţie a telespectatorilor, toate fiind rezultatul muncii unei echipe de excepţie. Eu personal sunt onorat să lucrez alături de ei şi îi consider adevăraţi profesionişti”, a declarat directorul Ovidiu Ilisan. Acesta consideră că punctul forte al postului pe care îl conduce sunt oamenii şi în primul rând producătorul Marius Portik, cel care este motorul şi inovatorul grilei de programe, un tânăr exigent cu el şi cu cei din jur.

Echipa DAReghin Tv…

… include la ora actuală 25 de persoane, tineri şi mai puţin tineri, în marea lor majoritate oameni experimentaţi care au fost prezenți de-a lungul timpului nu doar în presa locală. ,,3 emisiuni live pe zi, un jurnal de ştiri consistent, o echipă care îmbină perfect experienţa şi înţelepciunea anilor cu entuziasmul tinereţii, dar şi cei 20.000 de utilizatori unici care accesează în fiecare lună paginile de internet ale DAReghin Tv sunt atuuri care nu pot fi ignorate uşor”, spune Ghiţă Zileiru cel care produce două emisiuni pentru adolescenţi şi realizează emisiunea de sport din acest sezon.

Emisiuni ca Reghin exclusiv, Sport Plus, Şah Mat, Instituţia, Fitze de provincie, School Tv au ajuns în ultimii 4 ani să facă parte din viaţa reghinenilor, iar Jurnalul de Reghin se bucură astăzi de o audienţă uriaşă atât pe micile ecrane, cât şi în mediul on-line unde a depăşit majoritatea site-urilor de ştiri din zonă.

Premii

Ca o încununare a multelor ore de transmisie şi a entuziasmului general aniversarea a 4 ani de viaţă a venit la DAReghin TV şi cu două premii. Este vorba despre un premiu la secţiunea ştiri şi reportaje şi unul la secţiunea Talk show din cadrul SIMFEST 2013, concursul televiziunilor locale.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.