Praid: Dosare penale pentru racorduri ilegale

furt-energieCinci harghiteni s-au ales cu dosare penale întrucât s-au racordat ilegal la reţeaua de electricitate, ei fiind depistaţi în cadrul unei acţiuni derulate în comun de Poliţie şi reprezentanţii SC Electrica.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că acţiunea s-a desfăşurat în satele Ocna de Sus şi Ocna de Jos din comuna Praid şi în satul Alexandriţa din comuna Feliceni. Au fost identificate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 64 de ani, patru din comuna Praid şi una din comuna Feliceni, care foloseau instalaţii clandestine pentru sustragerea de energie electrică de la reţea.
S-a dispus debranşarea de la reţeaua de electricitate a celor cinci suspecţi, pe numele cărora s-au întocmit cinci dosare penale, pentru comiterea a 10 infracţiuni – cinci de furt şi cinci de ‘executarea sau folosire a de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea dispozitivelor de măsurare’. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.