Premieră la Sala Studio, duminică, 23 septembrie

gongDuminică, 23 septembrie, de la ora 18.00 este programată premiera spectacolului România 21 de Peca Ştefan care va avea loc în sala Studio a Universităţii de Arte din Tîrgu Mureş.

Spectacolul România 21 de Peca Ştefan face parte din programul derulat de către Studioul Yorick, intitulat Dialog intercultural prin prisma teatrului contemporan – Ediția a IV-a ce are ca scop prezentarea a două piese de teatru- unul de un autor contemporan maghiar, altul de un autor contemporan român. După ce pe 13 august am prezentat spectacolul Chiori de mină de Székely Csaba, montarea dramei lui Ștefan Peca, România 21 în traducerea lui Demény Péter și în regia lui Andrei Gherghe constituie cea de a doua parte a proiectului.

Spectacolul beneficiază de sprijinul Adiministrației Fondului Cultural Național (AFCN), Ministerului Resurselor Umane (Ungaria), Fundației Bethlen Gábor, Primăriei Târgu-Mureș, Consiliului Județean Mureș și Fundației Communitas. Instituții partenere în realizarea spectacolului: Universitatea de Arte şi Teatrul Național Târgu-Mureș. Ambele spectacole pot fi vizionate în noua stagiune.

Sursa: Yorick Studio

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.