Premieră națională în IT facilitată de Reea

reeaUnul dintre cei cinci experţi mondiali Axure, dr. Ritch Macefield, va susţine în luna martie, la Târgu Mureş, în premieră naţională, un traning de certificare Axure RP Pro, unul dintre softurile cele mai avansate care permite realizarea de prototipuri interactive de website-uri sau aplicaţii pentru desktop şi terminale mobile.

Potrivit gazdei evenimentului, Compania REEA, Axure Training topDAY 2013 care va cuprinde acest curs, va avea loc în intervalul 27-29 martie şi va fi primul program public de instruire organizat în România şi susţinut de un trainer autorizat Axure. ‘REEA îl aduce la Târgu Mureş pe dr. Ritch Macefield, trainer autorizat Axure şi specialist UXD ( User Experience Design). În întreaga lume, sunt doar cinci traineri autorizaţi, iar în Europa doar doi. Experienţa trainerului Ritch Macefield nu este nicidecum una doar teoretică. Britanicul a luat parte la proiecte importante, derulate de unele dintre cele mai solide companii din întreaga lume. Astfel că, poate dezvălui ponturi extrem de valoroase verificate deja în piaţă. Dr. Ritch Macefield lucrează în IT încă din 1985 şi a activat în peste 20 de ţări. A fost cel mai tânăr senior consultant din Marea Britanie în cadrul Data General Corporation şi de asemenea, a fost unul dintre coordonatorii unui proiect de 180 de milioane de dolari derulat de TetraPak, liderul mondial în soluţii de procesare şi ambalare a alimentelor’, se arată într-un comunicat de presă al Companiei REEA.

Potrivit documentului, participanţii vor putea învăţa, pe parcursul a trei zile, noţiunile de bază şi cele mai avansate tehnici Axure, iar finalizarea cu succes a training-ului le va aduce certificate Axure Essentials şi Advanced, în funcţie de zilele de training la care vor participa.

Training-ul va cuprinde ‘Axure, noţiuni de bază’, ‘Noţiuni avansate de prototyping’ şi ‘Prototyping – interfeţe telefoane mobile’. ‘Cu Axure RP Pro se pot crea prototipuri interactive pentru website-uri şi machete UI (User Interface) în format HTML, dar fără ca utilizatorul să necesite şi cunoştinţe HTML. Uşor şi intuitiv de utilizat, softul permite ca prototipul realizat să poată fi încărcat şi trimis online clienţilor pentru revizuire, facilitându-se, astfel, realizarea de proiecte la distanţă. Softul permite, de asemenea, crearea de prototipuri interactive care se pot vizualiza la rezoluţie optimă pe tablete şi telefoane mobile. Peste 50.000 de profesionişti folosesc Axure RP Pro în peste 20.000 de organizaţii din întreaga lume. Printre companiile care utilizează Axure RP Pro se numără : Disney, Ogilvy, NIKE, eBay, Amazon, H&M, etc.’, mai precizează comunicatul de presă al REEA.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.