Premiul Guga 2017

 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță lansarea campaniei PREMIUL GUGA 2017 care se va desfășura în perioada

1 MARTIE – 1 IUNIE 2017.

 

Campania este sponsorizată de compania farmaceutică BIOEEL și constă în  acordarea votului publicului pentru actorii preferați ai Companiei Liviu Rebreanu.

 

Astfel, începând cu data de 1 martie 2017, la casieriile Teatrului Național și la intrarea în sălile de spectacol vor fi amenajate urnele de vot, în care fiecare spectator va putea lăsa un talon cu numele actriței, respectiv actorului preferat din stagiunea 2016-2017. Votul poate fi efectuat și online, pe www.teatrunational.ro sau pe www.facebook.com/tntgm .

 

Campania se va desfășura până în data de 1 iunie 2017, iar în urma numărului voturilor acordate, compania BIOEEL va decerna Premiile GUGA, în valoare totală de 1000 EURO, celor doi actori câștigători.

 

Vă așteptăm la spectacolele Companiei Liviu Rebreanu să vă alegeți și să premiați actorii preferați! Mai multe detalii despre campanie și modalitatea de vot, pe www.teatrunational.ro și www.facebook.com/tntgm .

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de luni până vineri între orele 9:00 și 15:00 la Casa de Bilete a Teatrului Național sau între orele 12:00 și 17:30 la Agenția de Bilete a Palatului Culturii, precum și online pe www.biletmaster.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.