Preşedintele COR, Alin Petrache

image-2014-04-15-17043328-46-alin-petracheAlin Petrache, deputat in Parlamentul României, din partea PSD, din 2012 şi până în prezent este noul preşedinte al Comitetului Olimpic Român, acesta învingându-i pe Octavian Bellu şi Elisabeta Lipa. Petrache, preşedintele FR Rugby a obţinut 143 de voturi, în timp ce Bellu a strâns 33, iar Lipa 21. Mandatul noului preşedinte va fi valabil până în 2016.

„Am avut o campanie de idei referitoare la o strategie a sportului si cred ca aici s-a facut diferenta. Am incercat sa fac un pas in spate, am facut om la om si am discutat cu fiecare presedinte de federatie si de club. Este o victorie frumoasa, o victorie a sportului romanesc. Dimineata m-am simtit ca inaintea unui meci cu Noua Zeelanda. S-a schimbat doar presedintele, Comitetul Executiv ramane la fel, secretarul general ramane la fel. Este una dintre zilele frumoase din viata mea. A fost exact ca la o competitie. Este important sa participi, dar sa invingi este si mai frumos”, a declarat Alin Petrache.

 

Asta a fost să fie!

 

„Nu am de ce sa ma plang, asta a fost sa fie, au ales oamenii din sport pana la urma. Ma asteptam la acest rezultat, diferenta putea sa fie si mai mare. Nu vreau sa fac comentarii ca a fost sau nu un vot politic. Se stia insa de ieri, din mass-media, cam cine va castiga aceste alegeri. Nu este vorba de o strategie castigatoare, pentru ca ele s-au asemanat. In alte parti, sef la Comitetul Olimpic este un fost mare campion, un om care a adus medalii pentru tara sa, la noi s-a votata insa pentru partea de management” – Octavian Bellu, imediat dupa alegerile de la COSR.

 

Succes tuturor!

 

„Competitia a fost de inalta tinuta. Ii felicit pe toti 3, au avut proiecte extrem de interesante. Le doresc mult succes tuturor, sa nu uitam ca indiferent cine va conduce COSR trebuie sa duca mai departe traditia sportului romanesc. Eu ma cunosc foarte bine cu toti 3. Pe Alin il cunosc ca presedinte al Federatiei de Rugby. Trebuie sa ne propunem un proiect prin care sa generam medalii la Rio” – Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, la Dolcesport. (EM)

 

Sursa Hotnews

Foto frr.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. carmen topala

    O tara de manageri. Nu stie nimeni sa faca nimic, dar in schimb suntem buni manageri!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.