Preselecţie pentru concursul internaţional de frumuseţe pentru persoanele cu dizabilităţi

Preşedintele concursului „Miss Spinner 2017” Budapesta, Kazány Tibor, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că a fost lansată preselecţia pentru cea de-a patra ediţie a concursului internaţional de frumuseţe pentru persoanele cu dizabilităţi, în urma căreia vor fi selectate opt finaliste.

„Cu mândrie o spun că în Europa suntem singurii care organizăm un asemenea concurs. De la început, din 2013, scopul nostru a fost să se realizeze o platformă pentru fetele care se deplasează în cărucior, să demonstrăm că frumuseţea este interioară şi că oamenii au nevoie de acceptare şi integrare”, a declarat Kazány Tibor.

Acesta a spus că la „Miss Spinner 2017” sunt invitate să se înscrie doamnele şi domnişoarele cu dizabilităţi locomotorii, cu vârste cuprinse între între 18 şi 45 de ani şi că, până în data de 14 martie, trebuie completată cererea de înscriere pe site-ul concursului http://spinnerszek.hu.

Dintre persoanele înscrise, juriul va selecta cele opt finaliste care vor concura la „Miss Spinner 2017” Budapesta, în data de 8 aprilie.

Potrivit organizatorilor, dacă primele două ediţii ale concursului concursului de frumuseţe pentru persoanele în scaunele cu rotile „Miss Spinner” s-au adresat doar celor din Ungaria, din 2014 competiţia a devenit internaţională.

În urmă cu doi ani, România a fost reprezentată la „Miss Spinner” de Paula Hădărâg, din Târgu Mureş, care a ocupat locul al doilea.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.