Prezență record în Top

DSC04550Camera de Comerț și Industrie (CCI) a județului Mureș este o organizație care susține interesele comunității de afaceri în relațiile cu instituțiile statului și cu organismele internaționale. De curând, CCI Mureș a făcut cunoscut Topul Firmelor din județul Mureș în care se regăsesc și un număr record de firme care activează în orașul Luduș.

De opt ori pe locul I

Pentru rezultatele economice ale anului 2012, pe locul I se înscriu atât firme vechi, cu tradiție în oraș, cât și altele mai noi, dar care au posibilități de dezvoltare în viitor. Prin amabilitatea Alexandrei Furdui, reprezentanta CCI la Luduș am aflat că în ordinea înscrierii lor în catalog, pe primul loc este consemnată o recordmană a Topului, SC Zahărul SA, actuala TEREOS, apoi Menelv Borse SRL cu fabricarea articolelor de voiaj; Vitafoam România SRL cu producții de mase plastice; Comaro SRL, turnarea metalelor; Alex CS SRL, construcții; Farmacia Mimoza SRL; Zahăr COM SRL, comerț; Dragoș și Sanda SRL, comerț.
Pe locul II s-au clasat: Romferchim SRL, fabricarea produselor din metal; Elcons 2000 SRL, fabricarea produselor metalice; Sefar Internațional SRL, mobilă; RO Dacia SRL, comerț cu ridicata a alimentelor; Stomater Serv Com SRL, comerț cu amănuntul al carburanților. Pe lângă aceste cinci ”medalii de argint”, oamenii de afaceri din Luduș au fost nominalizați și cu patru ,,medalii de bronz”.
Pe locul III s-au clasat Dactylis Prod SRL, produse de brutărie; Stekas Conserv SRL, construcții; HAPPY SERV SRL, transport; XENIA INFO SRL, hoteluri.
Pe locurile IV și V s-au clasat: Intra Serv SRL, consultanță; Farmacia PANAX SRL; Alex Vio SRL, restaurante; Panem SRL, fabricarea produselor de morărit; POLI IZO Construct SRL, lucrări de construcții.
Rezultatele notabile ale celor 22 de firme nominalizate în Topul Firmelor din județul Mureș sunt un semn notabil al unui reviriment economic al orașului. Dar, pentru o completă edificare să așteptăm rezultatele economice ale acestui an.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.