Prima premieră din noul an

În anul 2017, prima premieră a Companiei „Tompa Miklós” este spectacolul FRUMOS / SZÉP de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan.

Fosse (…), în mai multe scrieri, pomenește: a trecut îngerul peste noi, adică, deasupra scenei, spunem dacă brusc devenim tăcuți, ca și cum nimeni nu ar îndrăzni sau n-ar putea să vorbească, dar, ca și cum în același timp am înțelege ceva ce până acum a fost greu de înțeles. Această idee a devenit în cele din urmă și crezul poetic al dramaturgului Fosse. – scrie Zsófia Domsa, cea care semnează traducerea în limba maghiară a textului și care este cunoscătoare devotată a operei dramaturgului Jon Fosse, dar și a literaturii norvegiene.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: András Korpos, Miklós Levente Ördög, Orsolya Moldován, Annamária Biluska și tinerii Krisztina Barabás și László Nagy.
Decor-costume: Bogdan Spătaru, muzica: Imre Vizi, asistent regie: Franciska Keresztes.

Premiera va avea loc miercuri 11 ianuarie 2017, la ora 19:30, în Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș. Următorul spectacol va avea loc joi 12 ianuarie, ora 19:30, la Sala Mică.

Spectacolul jucat în limba maghiară este supratitrat în limba română.

Biletele se pot procura la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (luni-vineri orele 12:00-17:30), la caseria din incinta Teatrului Naţional Târgu-Mureş (luni-vineri orele 9:00-15:00 şi înainte de spectacol), și online pe www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.