Prima premieră din noul an

În anul 2017, prima premieră a Companiei „Tompa Miklós” este spectacolul FRUMOS / SZÉP de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan.

Fosse (…), în mai multe scrieri, pomenește: a trecut îngerul peste noi, adică, deasupra scenei, spunem dacă brusc devenim tăcuți, ca și cum nimeni nu ar îndrăzni sau n-ar putea să vorbească, dar, ca și cum în același timp am înțelege ceva ce până acum a fost greu de înțeles. Această idee a devenit în cele din urmă și crezul poetic al dramaturgului Fosse. – scrie Zsófia Domsa, cea care semnează traducerea în limba maghiară a textului și care este cunoscătoare devotată a operei dramaturgului Jon Fosse, dar și a literaturii norvegiene.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: András Korpos, Miklós Levente Ördög, Orsolya Moldován, Annamária Biluska și tinerii Krisztina Barabás și László Nagy.
Decor-costume: Bogdan Spătaru, muzica: Imre Vizi, asistent regie: Franciska Keresztes.

Premiera va avea loc miercuri 11 ianuarie 2017, la ora 19:30, în Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș. Următorul spectacol va avea loc joi 12 ianuarie, ora 19:30, la Sala Mică.

Spectacolul jucat în limba maghiară este supratitrat în limba română.

Biletele se pot procura la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (luni-vineri orele 12:00-17:30), la caseria din incinta Teatrului Naţional Târgu-Mureş (luni-vineri orele 9:00-15:00 şi înainte de spectacol), și online pe www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.