Primăria caută din nou chiriași pentru Bența Towers

Benta TowersDupă afacerea încheiată cu grupul de firme Bența pentru achiziționarea apartamentelor construite de companie pe bulevardul Pandurilor în complexul rezidențial Bența Towers, Primăria caută acum în continuare chiriași. După o primă etapă în care a dat totuși în chirie o parte din apartamente, acum Primăria anunță că mai sunt apartamente pentru cei interesați. Pe site-ul instituției se dau următoarele informații:

Municipiul Tîrgu – Mureş aduce la cunoştinţa persoanelor interesate că se pot face înscrieri pentru locuinţele situate în B-dul Pandurilor, nr. 44-46, achiziţionate conform HCL nr. 91/2012. Astfel, se pot înscrie persoanele care nu deţin şi nu au deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau nu sunt beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, în municipiul Tîrgu-Mureş şi care au locul de muncă în municipiul Tîrgu-Mureş. Cererile tip se procură de la cam.10 ( parter ) a Primăriei.

Blocurile au fost pornite inițial ca un ambițios proiect imobiliar, cu apartamente de lux, lifturi panoramice, parcări subterane și apartamente de tip penthouse la ultimele nivele. Criza financiară a oprit însă investițiile înainte de finalizare și, chiar dacă blocurile au fost ridicate, proiectul n-a fost dus în totalitate la capăt, fiind preluat de Primărie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.