Primarul Cristian Moldovan, de vorbă cu ludușenii

primar de vorba cu cetateniiProiectul de mare însemnătate de reabilitare a reţelelor de apă potabilă şi canalizare menajeră în oraşul Luduş a fost lansat în luna ianuarie, atunci când constructorul – IZOREP, proiectantul – AECOM, beneficiarul – AQUASERV şi Primăria oraşului au stat la aceeaşi masă şi au stabilit strategia de realizare a lucrărilor. De atunci a trecut ceva vreme, nu toţi paşii au fost făcuţi în timpii stabiliţi, au apărut unele nelămuriri care trebuiau clarificate pe teren.
Discuţii interesante
Pentru lămuririle şi precizările necesare s-au deplasat în cartierul Gheja primarul Cristian Moldovan, directorul ADP Daniel Şofron, consilierii Liviu Botezan, Gelu Puia şi Cornel Luca.
A fost prezent şi şeful Poliţiei locale, Cornel Boitoş. La întâlnirea programată la Căminul Cultural au participat numeroşi locuitori ai cartierului preocuaţi de graficul de lucrări desfăşurat pe străzi, despre amănunte în legătură cu efectuarea branşamentelor individuale ale locuinţelor, despre circulaţia în perioada şantierului şi despre restricţiile impuse. Au luat cuvântul Ilarie Orosan, col. (r) Gheorghe Popa, Ovidiu Baghiu, Cornel Pantea, Ioan Olaru şi Dorin Breazu.
Au dat amănunte despre proiect primarul Cristian Moldovan şi directorul Daniel Şofron care au primit semmnalări şi despre unele aspecte care deranjează cetăţenii. În această categorie intră sesizările legate de circulaţia rutieră, viteza prea mare cu care se circulă şi tonajul autocamioanelor care în perioada recoltării produselor agricole este prea mare şi deteriorează carosabilul pe strada Păcii. Cornel Boitoş a făcut precizări în legătură cu asigurarea ordinii publice în condiţiile unui număr insuficient de angajaţi. Despre calitatea lucrărilor, primarul Moldovan a spus că acestea nu vor fi plătite decât după o recepţie riguroasă. Consilierii Liviu Botezan şi Gelu Puia au amintit că în oraş există un precedent în ceea ce priveşte executarea de slabă calitate a unor lucrări de amploare şi Executivul va avea grijă ca asemenea situaţie să nu se repete.

Ioan A. BORGOVAN

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.