Primarul Florea îi avertizează pe posesorii de ATV-uri. E interzis la Platoul Corneşti !

Într-o postare pe pagina proprie de Facebook primarul din Târgu Mureş solicită sprijinul pentru pregătirea din timp a unui proiect pentru iubitorii de natură şi de mişcare. Este vorba de traseul de aproape 12 km prin pădure, realizat special pentru mersul cu bicicleta, pentru promenadă, dar fără ATV-uri şi motociclete.

„Cer tuturor posesorilor de ATV şi motociclete, în mod civilizat, să renunţe la accesarea pădurii de pe Platoul Corneşti, în toate direcţiile sale, pentru a evita orice fel de accidente. Circulaţia pentru aceste vehicule este definită în alte zone. Nu îmi face plăcere să vă amendez, dar consider că este timp suficient să vă atenţionez să evitaţi orice sancţiuni, care nu sunt mici deloc. Avem şi camere de supraveghere în zona traseului, avem protocoale cu poliţia şi anunţ încă de pe acum că vor fi luate toate măsurile faţă de cei care distrug bunurile de pe domeniul public. Nu vreau să mai vorbesc niciodată despre vandalizările care au loc în parcuri, în zonele de agrement, sunt convins dar vă rog pe toţi cei care surprindeţi astfel de incidente să ne anunţaţi imediat.” afirmă primarul Dorin Florea.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. faszam mierterdekel

    atunci la ce folos camerele de supraveghere? ca la piata diamant…nu functionaza. altfel spus acolo sunt banii nostrii…

  2. sinaia.alexandru@gmail.com

    Sa vedeti ce este in parcul de pe Pandurilor de langa MBO City……..DEZASTRU…………Ar trebui ca politia comunitara sa isi exercite puterea asupra tiganilor care distrug.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.