Primarul, solidar cu agenţii economici

intalnire ludusLa sfârşitul anului trecut, Primăria oraşului Luduş a organizat tradiţionala întâlnire a Executivului şi a Legislativului local cu oamenii de afaceri şi şefii instituţiilor publice din oraşul Luduş, moment de rememorare a activităţilor desfăşurate în anul 2012, dar şi un punct de plecare pentru realizarea obiectivelor propuse pentru anul 2013, un an plin pentru noua administraţie locală.

Cuvântul primarului

„Anul pe care tocmai îl încheiem nu a fost unul uşor, ci unul foarte greu, un an în care criza economică s-a adâncit, un an în care am avut mai multe campanii electorale şi în decursul cărora s-a oprit derularea unor anumite proiecte economice şi s-a întârziat luarea unor decizii necesare repornirii economiei româneşti”, a spus primarul Cristian Moldovan, după ce a mulţumit celor prezenţi pentru participarea la întâlnire.

La primul mandat, primarul se consideră solidar cu agenţii economici şi îi asigură că vor avea tot sprijinul administraţiei locale în rezolvarea oricăror probleme care se vor dovedi benefice pentru cetăţenii oraşului. Una dintre acestea este, la fel ca în orice localitate din ţară, lipsa locurilor de muncă în oraş, necesitate semnalată de o mare parte dintre locuitorii urbei. „Dumneavoastră creaţi locuri de muncă şi de aceea vă consider veriga cea mai importantă a societăţii noastre. Pentru aceasta aveţi tot sprijinul meu pentru a vă putea dezvolta şi implicit pentru a crea noi locuri de muncă”, a spus Cristian Moldovan.

Promisiunile electorale nu au fost uitate

La alegerile locale din vara anului trecut în programul USL a figurat şi spinoasa problemă a asigurării locurilor de muncă pentru locuitorii oraşului. Noua administraţie locală a încheiat un protocol de colaborare cu manageriatul combinatului Azomureş pentru furnizarea de forţă de muncă şi până acum au fost angajate la combinat peste 30 de persoane. „Nu sunt create multe locuri de muncă faţă de nevoile oraşului, dar este un început”, a spus primarul Moldovan care a menţionat că va fi receptiv la implicarea oamenilor de afaceri, a şefilor de instituţii în viaţa oraşului şi va ţine cont de sugestiile şi propunerile menite să creeze un viitor mai bun cetăţenilor oraşului. Întâlnirea a avut loc în salonul principal al hotelului Sabis, al cărui patron, Szász Blaj a asigurat pe cheltuiala sa întregul protocol festiv.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.