Principele Nicolae al României, voluntar la Alpha Transilvană

IMG_9627Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României în perioada 14-18n iulie se află în Tîrgu Mureş pentru a desfăşura activităţi de voluntariat în cadrul Fundaţiei Alpha Transilvană.
Până în prezent, Principele Nicolae al României a participat în cursul zilei de luni, 14 iulie 2014, la o şedinţă de hipoterapie alături de copiii cu dizabilităţi din Centrul de Zi Perseverenţa, iar în cursul zilei de marţi, 15 iulie 2014 Alteţa Sa Regală a efectuat o intervenţie de hidroterapie sub îndrumarea specialiştilor Fundaţiei Alpha Transilvană. În aceeaşi zi, Alteţa Sa Regală s-a întâlnit cu voluntarii organizaţiei şi cu părinţii copiilor cu dizabilităţi, beneficiari al programelor Fundaţiei Alpha Transilvană.

În a treia zi de voluntariat, 16 iulie 2014, Alteţa Sa Regală a participat la o şedinţă de kinetoterapie în cadrul căreia a lucrat cot la cot cu specialiştii Fundaţiei Alpha Transilvană, după care a participat şi la cercul de socializare „Club Copăcel” destinat copiilor cu dezvoltare normală, cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
În cursul zilei de joi, 17 iulie 2015, Alteţa Sa Regală va desfăşura activităţi în cadrul atelierului de legătorie al Fundaţiei Alpha Transilvană şi va lua parte la activităţile clubului de socializare al tinerilor cu dizabilităţi din programul Atrium al organizaţiei. De asemenea, în aceeaşi zi, Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României are programată o întâlnire cu părinţii tinerilor cu dizabilităţi şi va participa la clubul de socializare „Ştrumfii isteţi” ai cărui beneficiari sunt copiii cu dezvoltare normală cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. În ultima zi a vizitei sale, Principele Nicolae al României va lua parte la activităţile de servire a mesei pentru beneficiarii cantinei sociale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.