Prins cu cablu-n sac

Miercuri noaptea, un minor din Târgu-Mureș, a fost depistat de jandarmii mureșeni după ce, se pare că, a sustras mai multe bunuri dintr-o mașină.
La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 03.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, aflată în serviciu, a identificat un tânăr suspect de furt care transporta într-un sac mai multe bunuri. După ce s-a efectuat controlul corporal, asupra tanărului au fost găsite: 300 m de cablu ,o rolă de fibră optică și o bormașină.
În fapt, la data și ora menționate, autorul faptei ar fi sustras respectivele bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tudor, prin forțarea ușilor din spate, fapt observat de un locatar din zonă, care a anunțat imediat la 112. Urmare a sesizării telefonice, patrula de jandarmi a fost direcționată în zonă și a reușit în scurt timp să-l identifice pe numitul G.I. de 16 ani, din Târgu-Mureș. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost condus la Poliția Municipiului Târgu-Mureș, pentru identificare și continuarea cercetărilor legale. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 350 de lei, a fost recuperat în totalitate de către jandarmi.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.