Program încărcat la Jazz&Blues Club

Clubul Jazz&Blues are un program foarte încărcat în această săptămână, care include concerte, party-uri sau cursuri de dans, după următorul program.

Luni, 20 februarie, orele 17:00 – CONCERT DE MUZICĂ CLASICĂ în interpretarea elevilor din Liceul de Artă din Târgu-Mureș. Organizează profesoara Majeri Gabriella. Intrarea liberă!

Luni, 20 februarie, orele 20:00 – CASĂ DE DANS POPULAR maghiar. Veți avea posibilitatea să învățați dansuri și cântece populare maghiare din toate zonele Ardealului. Instructor de dans: Fazakas János. Organizează Fundația Folc Center. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 7 lei pentru adulți și 4 lei pentru studenți.

Marți, 21 februarie și joi, 23 februarie, orele 18:00 – CURSURI de DANS de societate special organizate pentru începători. Puteți învăța: vals vienez, tango, mambo, rock & roll, disco fox și cha-cha-cha. Instructoare de dans: Deák Orsolya. O ședință costă 10 lei. Dacă veniți în pereche, primiți reducere la preț.

Marți, 21 februarie, orele 22:00 – HULI-BULI PARTY. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 6 lei. Rezervare masă: 0724-400-322.

Miercuri, 22 februarie, orele 19:00 – CONCERT de jazz al formației TIPTIL. Trupa a fost înființată în 2009, de o parte din membrii fostei trupe Baba Novac. În 2010 Tiptil a fost finalistă a concursului Global Battle of the Bands. Membrii formației: Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) și Crețu (chitară).  Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 3 lei. Pentru studenți intrarea este liberă!

Joi, 23 februarie, orele 19:00 – CONCERT WATERMARK. Tinerii din această trupă se autocaracterizează în felul următor: „Young adults seeking to experience God with you and taking faith to the next level through workship and service together”. Intrarea este liberă!

Joi, 23 februarie, orele 22:00 – CONCERT TÜNDÉRGROUND. Trupa și-a stabilit formula actuală în 2005. Noutatea pe care trupa a adus-o pe piața muzicală din România este varietatea instrumentelor folosite. Muzica lor instrumentală cântată la flaut, drâmbă, chitară electrică și acustică, vioară electrică, tobe și chitară bas, are o sonoritate aparte. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți.

Duminică, 26 februarie, orele 20:00 – CONCERT HOLLYWOOD ROSE. Hollywood Rose este o formație tribute Guns`N`Roses, care s-a înființat în 2003. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 15 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.