Program încărcat la Jazz&Blues Club

Clubul Jazz&Blues are un program foarte încărcat în această săptămână, care include concerte, party-uri sau cursuri de dans, după următorul program.

Luni, 20 februarie, orele 17:00 – CONCERT DE MUZICĂ CLASICĂ în interpretarea elevilor din Liceul de Artă din Târgu-Mureș. Organizează profesoara Majeri Gabriella. Intrarea liberă!

Luni, 20 februarie, orele 20:00 – CASĂ DE DANS POPULAR maghiar. Veți avea posibilitatea să învățați dansuri și cântece populare maghiare din toate zonele Ardealului. Instructor de dans: Fazakas János. Organizează Fundația Folc Center. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 7 lei pentru adulți și 4 lei pentru studenți.

Marți, 21 februarie și joi, 23 februarie, orele 18:00 – CURSURI de DANS de societate special organizate pentru începători. Puteți învăța: vals vienez, tango, mambo, rock & roll, disco fox și cha-cha-cha. Instructoare de dans: Deák Orsolya. O ședință costă 10 lei. Dacă veniți în pereche, primiți reducere la preț.

Marți, 21 februarie, orele 22:00 – HULI-BULI PARTY. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 6 lei. Rezervare masă: 0724-400-322.

Miercuri, 22 februarie, orele 19:00 – CONCERT de jazz al formației TIPTIL. Trupa a fost înființată în 2009, de o parte din membrii fostei trupe Baba Novac. În 2010 Tiptil a fost finalistă a concursului Global Battle of the Bands. Membrii formației: Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) și Crețu (chitară).  Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 3 lei. Pentru studenți intrarea este liberă!

Joi, 23 februarie, orele 19:00 – CONCERT WATERMARK. Tinerii din această trupă se autocaracterizează în felul următor: „Young adults seeking to experience God with you and taking faith to the next level through workship and service together”. Intrarea este liberă!

Joi, 23 februarie, orele 22:00 – CONCERT TÜNDÉRGROUND. Trupa și-a stabilit formula actuală în 2005. Noutatea pe care trupa a adus-o pe piața muzicală din România este varietatea instrumentelor folosite. Muzica lor instrumentală cântată la flaut, drâmbă, chitară electrică și acustică, vioară electrică, tobe și chitară bas, are o sonoritate aparte. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți.

Duminică, 26 februarie, orele 20:00 – CONCERT HOLLYWOOD ROSE. Hollywood Rose este o formație tribute Guns`N`Roses, care s-a înființat în 2003. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 15 lei.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.