Program încărcat la Jazz&Blues săptămâna viitoare

Luni, 5 martie, ora 18:30 penultimul concert de muzică clasică din această stagiune al studenților de la Academia „Gheorghe-Dima” din Cluj-Napoca în Jazz&Blues Club. Repertoriul lor conține lucrări ai maeșrilor: Robert Muczynski și Franz Danzi. Intrarea este liberă!

Luni, 5 martie, ora 20:00 CASĂ DE DANS POPULAR maghiar. În cadrul acestei seri veți învăța dansuri și cântece populare maghiare din toate zonele Ardealului. Instructor de dans: Fazakas János. Organizează Fundația Folc Center. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 7 lei pentru adulți și 4 lei pentru studenți.

Marți, 6 martie și joi, 8 martie, ora 18:00, CURSURI de DANS de societate special organizate pentru începători. Veți învăța: waltz vienez, tango, mambo, rock & roll, disco fox și cha-cha-cha. Instructoare de dans: Deák Orsolya (câștigătoare a mai multor competiții de dansuri sportive). O ședință costă 10 lei. Dacă veniți în pereche, primiți reducere la preț.

Marți, 6 martie, ora 22:00 HULI-BULI PARTY. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 6 lei. Rezervare masă: 0724-400-322. Dacă doriți să cunoașteți muzica acestor petreceri, accesați siteu: http://maros.hulibuli.com/a-zene/

Miercuri, 7 martie, ora 21:00,  ROCK PARTY. Muzica va fi garantată de Dj. Olimp. Organizatori: Oli! Management și Jazz&Blues Club. Intrarea este liberă!

Duminică, 11 martie, ora 20:00, concert AB&CD în Jazz&Blues Club. AB&CD este o formație tribute AC/DC. Repertoriul lor conține o culegere din cele mai reușite melodii ale formației AC/DC. Veți putea asculta: Jailbreak, Hells Bells, Hard As a Rock, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Fire Your Guns, Big Gun sau Thunderstruck. Pe lângă AC&DC vor concerta în clubul nostru și formațiile Backlash și Detox. Accesul se face pe bază de bilet de întrare în valoare de 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți.

Sursa: Jazz&Blues Club

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.