Proiect de finanțare pentru grădinițele din Tîrgu Mureș


În cadrul Campaniei „Pedalează pentru un scop bun!” realizată de Fundația Comunitară Mureș (FCM) grădinițele din Târgu-Mureș au posibilitatea de a depune un proiect pentru câștigarea unui pachet care conține: 10 biciclete fără pedale pentru copiii cu vârsta între 2-5 ani, 10 căști de protecție, 18 conuri și un set de discuri.
Instituțiile sau ONG-urile pot participa prin depunerea unui proiect.
În cadrul campaniei Pedalează pentru Grădinițe – ediția aprilie 2017, Fundația Comunitară Mureș a reușit să strângă suma de 2000 de lei din care va cumpăra grădiniței câștigătoare cele 10 biciclete și căști.
Începând cu anul 2015, evenimentul de strângere de fonduri Pedalează pentru un scop bun este organizat de două ori pe an, cu ocazia evenimentului Critical Mass.
„Prin acest fond dorim să sprijinim grădinițele, care doresc să promoveze în rândul celor mici mersul pe bicicletă, mișcarea în aer liber, educația rutieră, precum și dezvoltarea abilităților copiilor de a manevra și de a-și menține echilibrul pe bicicletă. Instituția câștigătoare va fi desemnată de un consiliu format din membrii fundației și alți experți în dezvoltarea urbană durabilă. FCM își propune să continue această campanie și în viitorul apropriat, până reușim să echipăm cel puțin 10 grădinițe cu câte 10 biciclete fără pedale.” – Gál Sándor, director executiv, FCM
Organizații eligibile: grădinițe (cu sediul Târgu-Mureș sau care sunt înregistrate ca punct de lucru în Târgu-Mureș) și/sau ONG-uri care au ca scop sprijinirea unei grădinițe numite.
Data limită pentru depunerea proiectelor: 30 august 2017, orele 24:00, verificarea proiectelor înaintate spre finanțare: 1 septembrie 2017 – 5 septembrie 2017, desemnarea câștigătorului: 6 septembrie 2017
Înmânarea bicicletelor: 17 septembrie 2017, în cadrul evenimentului Critical Mass.
Cei interesați pot obține mai multe detalii scriind un email la galsandor@fcmures.org sau la
nr. tel. 0747-865096/ ori accesând siteul Fundației Comunitare Mureș.

Cristina Vancea, sursa Fundația Comunitară Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.