Proiect implementat în Mureș, calificat în Semifinala Campionatului de Bine

Cea de-a IV-a ediţie a Campionatului de Bine – cea mai amplă competiţie dedicată finanţării organizaţiilor neguvernamentale prin intermediul donaţiilor individuale – se desfăşoară între 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017 pe www.bursabinelui.ro.

Din totalul celor 110 proiecte inscrise în competiție, 54 de proiecte implementate de 44 de organizații non-profit s-au calificat în Semifinala Campionatului de Bine. În această etapă, fiecare proiect trebuie să atragă donații de cel puțin 1.000 de lei, de la 20 de donatori diferiți, în perioada 20 decembrie – 18 ianuarie 2017.

Până în acest moment, proiectele organizațiilor din Campionatul de Bine au atras 21.000 de euro prin intermediul a 1.600 de donații, în doar două săptămâni.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcţie de numărul donațiilor și numărul de donatori atrași, premiile constând în dublarea sumei strânse în perioada competiţiei, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câştigător. În cadrul celor trei ediţii anterioare, donaţiile au depăşit suma de 180.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate de BCR câştigătorilor fiind de încă 45.000 Euro.

Despre proiectul din Mureș

Programul educational Ajungem Mari este adresat copiilor institutionalizati si din medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative programul isi propune sa reduca trauma institutionalizarii,  sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti.

Voluntarii Ajungem MARI Mures isi doresc sa le ofere celor 43 de copii institutionalizati cu dizabilitati de la CRCDN Mures bucuria de a invata intr-un mod interactiv si de a descoperi lumea din jur. Proiectul isi propune sa ii ajute pe copii sa se integreze mai usor in comunitate prin participarea la iesiri si excursii, dar si prin sedinte educative saptamanale. Donand veti ajuta putin cate putin la intrarea in normalitate a copiilor cu dizabilitati.

Explorăm, ne bucurăm și ne integrăm

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Exploram-ne-bucuram-si-ne-integram

Campionatul de Bine este o competiţie pentru strângerea de donaţii adresată ONG-urilor din România. Campionatul este găzduit, organizat şi implementat de Bursă Binelui, unică platforma online care permite donaţiile fără comisioane, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlatesc.ro. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacţia este 100% securizată şi nu se percepe niciun fel de comision.

 

Programul Ajungem Mari este implementat de Asociatia Lindenfeld, organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii, potrivit comunicatului semnat de  Iarina Stefanescu

EM
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.