Proiecte Fundația Transilvană ALPHA pentru categorii vulnerabile, defavorizate și/sau cu dizabilități

Fundația Transilvana ALPHA, beneficiind de contributia unor colegi specialisti psihologi sau asistenți sociali, a fost promotorul unor proiecte de educatie, incluziune sociala și dezvoltare personală, etc., pentru categorii vulnerabile, defavorizate și/sau cu dizabilități.

Suntem și acum parteneri intr-un important proiect mobilitate ERASMUS+, de formare sau dezvoltare de specialiști, pentru imbunatațirea abilitaților de comunicare prin metode usoare de invătare (easy to read, to understand, etc), respectiv de comunicare imbunatațită despre problemele de sexualitate in cazul unor categorii de persoane cu dizabilitați.

Proiectul are 2 mobilitați (pe cele 2 obiective), total max 15 persoane, etape de cursuri de cite o saptamina, desfasurate la Budapesta, doar in limba maghiara, total acoperite prin proiect, și diurna.
In ziua de 17 august, joi, ora 15.00-15.30 vom finaliza un proces de selectie a candidatilor, si prezentare a proiectului.
Proiectul se adreseaza preferential specialiștilor, care lucreaza cu persoane cu dizabilitați, dar si unei largi categorii de voluntari care au activitați in domenii similare.
Important de cunoscut bine limba maghiara, preferabil candidat bilingv (maghiara/româna), avind in vedere ca proiectul va cuprinde o perioadă de activitați și aplicare a cunoștintelor dobindite, si apoi creearea unui set de intrumente educationale pentru continuarea sustenabila a expertizei dobîndite.

Asteptăm cu nerabdare cit mai multi candidati.
Tel: Vaszi Kinga 0752 935 525, sau receptia FTA 0265 257057, pentru Erasmus+, incepind cu miercuri dimineața, 16 august 2017

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.