Proiectele candidaților Partidului Mișcarea Populară Mureș

macheta-pascan-puiac-landscape

Candidații Partidului Mișcarea Populară Mureș, Emil- Marius Pașcan, la Camera Deputaților și Ion Claudiu Puiac, la Senat, susțin proiectele de dezvoltare ale județului Mureș: autostrăzile Brașov – Târgu-Mureș – Cluj („Transilvania”) și Târgu-Mureș – Iași, Aeroportul „Transilvania”, centurile rutiere ocolitoare – Târgu-Mureș, Reghin, Sighișoara, amenajarea hidroenergetică Răstolița, precum și pe cele de dezvoltare locală ale primăriilor.

De asemenea, candidații PMP Mureș resping privilegiile parlamentare, nu sunt de acord cu imunitatea utilizată ca scut împotriva cercetărilor penale, nu au nevoie de pensii speciale și susțin respectarea voinței celor 7,7 milioane de români, care au votat pentru reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. Partidul Mișcarea Polulară asumă ca obiectiv de țară Unirea României cu Republica Moldova și militează pentru o clasă de mijloc puternică, pentru relaxare fiscală, stimularea investițiilor și încurajarea tinerilor antreprenori, dezvoltarea mediului de afaceri și crearea de locuri de muncă. În programul electoral al PMP se regăsește un punct deosebit de imporatnt privind negocierea de condițiile echitabile și nediscriminatorii pentru România, la nivelul Uniunii Europene, în ce privește programele de finanțare din domeniul agriculturii și pentru toate celelalte domenii de activitate.

PMP Mureș pledează pentru o identitate națională puternică, promovarea valorilor naționale și sporirea capitalului economic românesc.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.