Proiectul de reţea şcolară pentru anul şcolar 2018-2019 în Luduș a fost aprobat

Foto: Grădiniţa Căsuţa Fermecată

 

 

În conformitate cu Legea nr. 1/2011 a educaţiei naţionale şi Metodologia privind fundamentarea cifrei de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar de stat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a solicitat Primăriei oraşului Luduş să întocmească Proiectul de reţea şcolară pentru anul şcolar 2018-2019.

În acest sens, Liceul Tehnologic Nr. 1 a propus această unitate cu personalitate juridică şi Clubul Sportiv Şcolar Luduş ca unitate şcolară fără personalitate juridică.

Şcoala Gimnazială „Ioan Vlăduţiu” a comunicat că, pentru anul şcolar 2018-2019 în reţeaua şcolară rămâne doar Şcoala Gimnazială „Ioan Vlăduţiu”, fără alte structuri arondate întrucât Şcoala Primară „Ioan Oltean” din cartierul Gheja nu mai funcţionează din lipsă de elevi înscrişi. La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Luduş nu există modificări faţă de anul şcolar precedent.

Grădiniţa „Căsuţa Fermecată”, unitate de învăţământ cu personalitate juridică are arondate un număr de cinci grădiniţe de copii: Cu program prelungit în Luduş şi cu program normal, două în Luduş şi în cartierele Gheja şi Roşiori. Primăria oraşului a propus ISJ Mureş organizarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat pentru anul şcolar 2018-2019 şi după primirea avizului conform, Consiliul local a aprobat proiectul de hotărâre.

 

Ioan A Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.