PSD Luduş şi-a ales conducerea

ovidiu dancuJoi seară, la Hotel Sabis din Luduş s-a desfășurat Adunarea generală a organizaţiei locale a PSD. Pe ordinea de zi au fost înscrise prezentarea dării de seamă a vechiului Birou, organizarea de alegeri şi discuţii. Din partea organizaţiei judeţene a PSD au fost prezenţi preşedintele interimar, deputatul Vasile Gliga şi Ovidiu Dancu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi, totodată, preşedinte a organizaţiei locale, calitate în care a prezentat activitatea de la ultima adunare generală din decembrie 2011.

Rezultate notabile în ultimii doi ani

„Evenimentele care ne-au marcat activitatea în ultima perioadă au fost cele două campanii de alegeri, locale şi parlamentare, precum şi Referendumul de suspendare a preşedintelui Băsescu. Această activitate a fost una atipică pentru că am candidat sub sigla USL”, a remarcat Ovidiu Dancu. Într-adevăr, rezultatele sunt bune pentru că sub această siglă a fost câştigată Primăria Luduş prin Cristian Moldovan, opt consilieri locali, precum şi un consilier judeţean care a fost ales vicepreşedinte al CJ Mureş.

Adunarea generală a fost statutară şi după exercitarea votului pe buletine, preşedinte a fost ales Ovidiu Dancu; vicepreşedinţi Ioan Daniel Călugăr, Sorinel Tripon, Ioan Bungardi, Claudiu Ciucă şi Werzberger Maria. A fost ales secretarul executiv Daniel Totu, trezorierul Ovidiu Moldovan şi membrii Biroului: Anda Oniţă, Monica Tripon, Trif Katalin, Anamaria Bungardi, Melania Călugăr, Cristina Cîrcoană şi Cornel Ercean. În numărul următor facem cunoscut şi numele celor 10 delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD din 29 martie.

Ioan A. Borgovan

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.