Public Speaking, ediția a treia

Public Speaking 3Echipa JCI Târgu Mureș organizează, luni, 16 decembrie 2013, cea de-a treia ediție a Clubului de Public Speaking, în Sala American Corner din cadrul Bibliotecii Județene, începând cu ora 19.00.

Public Speaking&Tea va fi o ediție cu totul deosebită, participanții fiind invitați la un pahar de ceai și la o seară plină de amuzament. Va fi o sesiune în care se vor combina ca într-un ceai mai multe ingrediente: partea educativă și cea practică a public speakingului, improvizația în business fiind ingredientul principal. La această nouă ediție va fi invitat ca speaker Pop Irimie Pompei, reprezentant al Asociației Culturale Actus Dramaticus, regizor, psiholog și expert în negociere, cu o bogată experiență profesională ca și trainer internațional în activități pentru tineret, teambuilding și peacebuilding.

După două ediții de succes, în care participanții au avut șansa de a-și dezvolta competențe practice pentru a se putea exprima cu ușurință în public, cea de-a treia ediție se va baza pe jocuri inedite de improvizație, respectiv activități de sincron&combinație, elemente de peacebuilding, într-o atmosferă degajată și relaxantă.

Intrarea este liberă, echipa JCI Târgu Mureș îi așteaptă pe toți cei interesați, cu noi idei, entuziasm și speakeri de la care cu siguranță au de învățat! Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze formularul de aplicare de la următorul link https://docs.google.com/forms/d/1p5f6WKN_eZ1j9Y22IfU92lsWZRyV11E7MojsyBvX7hc/viewform, până în 14 decembrie, data limită pentru înscrieri.

Sursa: JCI

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.