PUNCTUL, al 628-lea, a ajuns pe tarabe!

Ziua Internaţională a celor ce Muncesc, cunoscută mai nou ca Ziua Muncii, a întârziat cu o zi apariţia PUNCTUL-ui, ajuns la cea de – a 628-a ediţie. Pe prima pagină puteţi citi opinia lui Marius Libeg despre liderii judeţului Mureş, dintre care „Niciunul nu e…„mureşean!

Pagina Socială  anunţă dedicaţiile din această săptămână pentru PUNCTUL ALB şi PUNCTUL NEGRU. Se caută reporter  de teren: curios din fire, înzestrat cu un strop de talent şi multă ambiţie, chiar dacă duce lipsă de experienţă! Se anunţă pierderea unui portofel cu acte în zona căminelor UMF. A scăzut numărul copiilor abandonaţi în spitale, la naştere, este concluzia lui Titi Dălălău, detalii în pagina 2.

Părinţii plecaţi la muncă peste hotare lasă în schimb sute de copii singuri acasă, explică acelaşi Titi Dălălău. Topul judeţelor cu cele mai mari salarii-credeţi sau nu,  îl cuprinde şi pe judeţul Mureş.. Detalii semnate de Carmen Herişanu în pagina 3.

Analiza şedinţei de consiliu local unde a picat proiectul de hotărâre pentru organizarea Festivalului Medieval Sighişoara 2017, considerat o porcărie de patru ori mai scumpă decât Zilele Sighişorene, semnată de Eliza Muntean, în paginile 4-5, precum şi opinia subsemnatei despre Efectul radiaţiilor nucleare asupra celor ce muncesc, le găsiţi cu detalii în pagina 5.

De la Reghin transmite Imola Grama despre petrecerea de Maifest şi colaborarea lui „Robin Hood” cu municipiul. Detalii în pagina 6.

De la Luduş pune punctul pe i şi continuă Raportul aleşilor (III) Ioan A Borgovan. Detalii în pagina 7.

Subsemnata relatează despre un antrenament ritmat  cu ASC Kinder la Sângeorgiu de Mureş în pagina 8.

Paginile dedicate mediului răspund întrebărilor iscate de secarea Lacului Bezidul Nou, cu detalii ale subsemnatei în paginile 8 şi 9 

Cristina Vancea transmite de la Sighişoara despre calificarea trupei K-boom la Campionatul European de dans, despre selecţia proiectelor pentru finanţare nerambursabilă, şi programul Zilelor Sighişorene. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre Asociaţia Întreprinzătorilor, parcările acoperite şi medaliaţii la Olimpiadele şcolare. Detalii în pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita vorbesc despre pregătirile pentru Evaluarea Naţională, baze noi pentru Salvamont, spaţiu pentru copiii angajaţilor CJ, cereri de subvenţie preluate de APIA, pagube produse de urşi, despre cumpărarea vechimei  în muncă, efectul temperaturilor scăzute asupra pomilor fructiferi. Detalii în paginile 12 şi 13.

Cei care sunt interesaţi să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie, au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în paginile de publicitate 14 şi 15.

Lectură plăcută!

EM.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.