Punctul pentru Punctul

Redacția Punctul 2006Ce a însemnat Punctul pentru noi, în toată această perioadă?

,,Un mod de a trăi mai liber, fără să fi înregimentat într-un program fix de 8-10 ore pe zi. Mi-a dat şansa să fac ceea ce-mi place, mi-a dat familie, prieteni, inclusiv nunţi, botezuri şi, din păcate, şi înmormântări. Multă responsabilitate, riscuri şi asumări. Informaţiile şi lumea presei în general îţi dau satisfacţia de a trăi ceva nou în fiecare zi. Pregăteşti un număr, îi dai drumul pe piaţă după care gândul tău se concentrează pe numărul următor, următoarea analiză sau anchetă. Nu e producţie de şuruburi şi asta îmi convine”, Marius, director.
,,Mă tot gândesc de câteva zile ce și cum anume să amintesc în bucățica mea de text care marchează 9 ani de Punctul. Și oricât mă gândesc îmi dau seama că n-am cum să cuprind aici 9 ani (fără câteva luni) – perioada petrecută de mine în redacția ziarului. Pot doar să vă spun că am rămas plăcut surprins de prima dată când i-am călcat pragul pentru că a avut mereu un farmec al ei, pe care nu l-am regăsit în prea multe alte locuri. Deși între timp am colindat și prin alte redacții, Punctul a reușit cumva să mă țină tot timpul aproape și uite că încă reușește.
Evident că în 9 ani am strâns și momente grele, tensionate, duse uneori până la nervi rupți în certuri, dar oricât m-aș uita înapoi nu am reușit să dau de regrete. Iar dacă după 9 ani poți să spui asta la modul sincer despre locul tău de muncă, oricare ar fi el, atunci poți să-i spui și La mulți ani! fără să-ți fie teamă că o spui din complezență. La mulți ani, Punctul!”
,,Încă nu îmi vine să cred că au trecut 9 ani. Am venit în redacția Punctul acum 9 ani și am urmat parcursul unui ucenic cuminte și silitor, de la corector am ajuns editor, omul cu programările și stresul colegilor…
Punctul este ceea ce a lipsit întotdeauna în mass-media, suntem singurul ziar de analize, anchete, iar cei care vor să citească și altceva în afară de comunicate de presă și știrile care circulă ca un tăvălug, repetându-se în toată media, pot să citească Punctul. Din păcate, presa scrisă este prea puțin apreciată, așa că rămânem o valoare pentru puținii oameni o mai apreciază.
Pentru mine Punctul e prima pasiune, iubesc ceea ce fac și mă bucur că sunt înconjurată de oameni valoroși. Mereu aștept forma finală și sunt entuziasmată pentru fiecare articol în care se pune suflet și știu că va plăcea cititorilor”. Alexandra.
,,Sunt omul din spetele ,,hârtiilor”. Pentru mine Punctul a însemnat cele mai frumoase prietenii”, Mihaela.

Cu ATV-urile prin Grecia

Cu ATV-urile prin Grecia

,,Săptămânalul Punctul face parte din viața mea. Am început să fac pagina de Reghin în urmă cu aproximativ trei ani și munca aceasta mi-a prins foarte bine. Întotdeauna înveți ceva, dar atunci când lucrezi cu profesioniști parcă asimilezi mai repede și te simți mai bine, ești împlinit. Eu așa mă simt. …Îmi place să fac parte dintr-o echipă care a ridicat libertatea cuvântului și profesionalismul la rang de lege! De aceea, sper să rămânem împreună, să menținem ștacheta ridicată și să ne respectăm în continuare cititorii! La mulți ani Punctul! La mulți ani dragi colegi!” Emeşe.
,,Apreciez echipa Punctul pentru profesionismul de care a dat dovadă pe parcursul anilor. Ceea ce pot spune în mod cert este faptul că Punctul este un câștig atât pentru noi reporterii, cât și pentru comunitate. Felicitări echipei pentru ceea ce au făcut în cei 9 ani și La mulți ani”, Mircea.

Marius Libeg, director
Le recomandăm reporterilor ,,Să se autocenzureze doar cât i-am cenzurat noi!”,
Care a fost cea mai frumoasă perioadă? ,,Când eram toţi pe pământ” (n.r. Sorina Bota ne-a părăsit;
Dar cea mai grea? ,,Perioadă grea este în fiecare lună. Mai ales între 23-28 a lunii în curs” (n.r. atunci se dau salariile).
Ce planuri avem pentru viitor? ,,Să tragem noi oblonul presei scrise”!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.