Puși la punct !

Inaugurăm azi o nouă rubrică pe site-ul punctul.ro. Îi vedeți titlul deci nu mai insistăm. Autorul voi fi eu – Cristian Teodorescu și îmi propun să analizez un pic ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Nu mă voi referi exclusiv la Tîrgu Mureș, deși asta îmi va ocupa probabil cel mai mult spațiu, ci și la județul Mureș, la România în general și dacă mai rămâne ceva de zis și la ceea ce se întâmplă în lume. Voi analiza din postura unui om normal (sper că încă sunt un om normal) și de cele mai multe ori vom ajunge împreună la concluzii care sunt numai bune de rumegat. Deci, vă invit să vă dați cu părerea pentru că nu dețin adevărul absolut (care probabil nici nu există) și vă invit să folosiți un limbaj corect, respectuos.

Nu voi tolera injuriile sau atacurile la persoană, dar voi încuraja critica și opinia diferită de celelalte. Asta nu înseamnă că voi tolera opiniile extreme numai pe motiv că sunt ”diferite”, și nici că voi răspunde la toate non-sensurile debitate de oamenii cu prea mult timp liber. Deocamdată, atât am de declarat și susținut legat de rubrica ”Puși la punct!”

Cristian Teodorescu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.