Radiografierea accidentelor de la sfârşitul săptămânii

La data de 4 august 2017, ora 10.39, pe strada Gheorghe Doja intersecţie cu strada Recoltei din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din judeţul Cluj şi o motocicletă condusă de un bărbat, de 73 de ani, din Tîrgu Mureş. În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav, iar pasagera de pe motocicletă, de 72 de ani, a fost rănită uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

2. La data de 4 august 2017, ora 18.43, la intersecţia DN13/A cu DN13 E60, în localitatea Bălăuşeri, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Sibiu, iar celălalt, de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Cristeşti. În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, respectiv o femeie, de 29 de ani şi un minor de 2 ani, au fost răniţi uşor.

3. La data de 4 august 2017, ora 22.02, pe bulevardul 22 Decembrie 1989 din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din judeţul Hunedoara şi un pieton, un bărbat de 62 de ani, din judeţul Covasna. În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav.

4. La data de 5 august 2017, ora 14.16, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani şi un autoturism care se afla se afla parcat în spaţiul destinat parcării autovehiculelor în coloană. În urma accidentului o femeie, de 60 de ani, pasageră în autoturismul parcat, a fost rănită uşor.

5. La data de 5 august a.c., ora 21.27, în localitatea Bistra Mureșului, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 43 ani, din localitate şi un pieton, un bărbat, de 65 de ani, care se deplasa din sens opus pe partea stângă a părții carosabile, fiind sub influența alcoolului, Conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, însă a revenit, prilej cu care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o concentrația de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la UPU REGHIN, pentru recoltarea probelor biologice de sânge. În urma  accidentului, pietonul a fost rănit grav. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorul de caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

6. La data de 5 august a.c., în jurul orelor 21.20, poliţişti din cadrul Secției 13 Poliţie  Rurală Zau de Câmpie, au fost sesizaţi telefonic că pe DJ 151/C, într-o curbă deosebit de periculoasă din localitatea Valea Largă, un autoturism s-a răsturnat în şanţ. La locul incidentului poliţiştii au identificat un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Cluj, care emana o halenă alcoolică. Bărbatul a fost verificat în bazele de date şi s-a constatat că nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu etilotestul acestuia i-a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul orășenesc Luduș în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat recoltarea probelor în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

7. La data 6 august a.c., ora 09.51, pe DN13-E60, la Km.94+720 m, în localitatea Saschiz, s-a produs un accident în care au fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 79 ani, din Bucureşti, din direcţia Brașov – Sighișoara care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un cap de pod, pe partea dreaptă a drumului în sensul său de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 68 ani, pasager în autoturism.

8. La data de 6 august 2017, ora 11.17, pe DN 15 E, la km 11 + 50 m., în localitatea Ceuașu de Cîmpie, s-a produs un accident în care a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar un tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit uşor.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.