"Ramai la masa?" – Laura Cosoi

Ramai la masa_Coperta1Curtea Veche Publishing invita citiorii din Targu Mures la o intalnire speciala cu Laura Cosoi, pentru lansarea volumului sau de bucate. Vineri, 16 mai, la ora 18.00, in magazinul Diverta din Mures Mall  va avea loc prezentarea volumului “Ramai la masa? Retete de suflet pentru oameni dragi“. Intrarea este libera, iar evenimentul va include si o sesiune de autografe. Laura Cosoi va prezenta volumul, un veritabil jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care vedeta le indrageste – feluri de mancare pe care le prepara adesea, spre deliciul familiei si al prietenilor de suflet.

Cartea a fost lansata pe data de 5 martie in Bucuresti si primita cu entuziasm de public si presa. Mai mult, pe 19 martie, la Gala Premiilor Radar de Media, Laura Cosoi a primit un premiu special pentru cel mai ambițios proiect culinar din media.

Exista momente in viata cand timpul merita sa se opreasca in loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, asa ca am adunat in aceasta carte retete sanatoase si gustoase pe care eu le gatesc pentru familia si prietenii mei.”(Laura Cosoi)

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășească publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă; Laura Cosoi a participat la sezonul III din emisiunea MasterChef, difuzat la PRO TV în octombrie – decembrie 2013, ajungând până aproape de finala concursului.

Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing și este disponibil la prețul de 37 lei pe site-ul editurii și în librăriile din toată țara.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.