Răniţii de la Iernut, stabilizaţi

560113-cristian-boeriuMedicul Cristian Boeriu, coordonatorul SMURD Mureş, a declarat că toţi cei cinci răniţi în urma accidentului produs, vineri, în apropiere de Iernut sunt în stare stabilă, patru dintre ei fiind transportaţi la UPU SMURD, iar unul refuzând transportarea la spital, deşi a suferit o luxaţie.„O femeie a fost adusă cu elicopterul SMURD, intră în sala de operaţie la Clinica de Ortopedie din Târgu Mureş. A suferit o luxaţie de femur, mai exact la articulaţia coxofemurală. Toate celelalte victime au contuzii, leziuni minore, toracice, abdominale, de bazin, sunt investigate şi vor rămâne sub observaţie. Răniţii sunt toţi în stare stabilă”, a arătat dr. Cristian Boeriu.

În urma accidentului de la intersecţia Drumului European E60 cu Drumul Naţional 14A de lângă Iernut, cinci persoane au fost rănite şi una şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism, un autobuz şi un autotren.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, accidentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate legală de trecere. Poliţistul a spus că un autoturism Peugeot nu a acordat prioritate la intrarea de pe DN 14 şi a intrat în coliziune cu un autobuz în care erau 5 pasageri şi cu un autotren care transporta bere. (EM)

 

Sursa AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.