Raul Boroş (ALDE Mureş):Aşa cum se vede din rezultatul exit poll-urilor se certifică o majoritate PSD-ALDE

Candidatul ALDE Mureş la Senat, Raul Boroş, a declarat duminică seara, după anunţarea sondajelor la ieşirea de la urne, că din primele estimări ale rezultatului alegerilor se certifică o majoritate PSD-ALDE.

‘Aşa cum se vede din rezultatul exit poll-urilor, se certifică ceea ce spuneam în timpul campaniei electorale, însă şi în precampanie, o majoritate PSD-ALDE şi bineînţeles o guvernare solidă care ştie, poate şi vrea să scoată România din pseudo criza în care ne-a adus Guvernul Cioloş împreună cu domnul preşedinte Iohannis. Postul de premier este o discuţie delicată în acest moment, însă noi, cei de la ALDE, am făcut propunerea în persoana domnului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, care a mai fost prim ministru şi care a dovedit atunci, şi suntem sigur că poate dovedi şi acum, că postul de prim ministru i se potriveşte ca o mănuşă’, a arătat reprezentantul ALDE Mureş.

Boroş a precizat însă că pentru funcţia de premier va fi ‘o negociere delicată’, că ALDE îşi va menţine propunerea făcută, dar că politica înseamnă negociere.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.