“Răzuieşte în forţă pentru premii legendare”

Infografic Cinema CityCinema City lansează cea mai mare promoţie a verii 2014, cu şanse de câştig de peste 70% până pe 31 august. Astfel 2 cinefili din 3 vor câştiga în vara asta unul din cele peste 500.000 premii: bilete la film, popcorn, răcoritoare, ciocolată, excursie în Dubai sau Grecia. Mecanismul promoţiei “Răzuieşte în forţă pentru premii legendare” este simplu: mergi la film la Cinema City şi, odată cu biletul, primeşti cartonaşul răzuibil care poate ascunde un premiu instant. Tichetele intră apoi în tombolă, iar participanţii pot câştiga 1 excursie în Dubai şi 2 excursii în Grecia. Cele mai noi filme proiectate în cinematografele Cinema City fac parte din promoţia care se incheie pe 31 august, iar câştigătorii vor putea intra în posesia premiilor până la finalul lunii septembrie. Regulamentul poate fi citit pe http://cinemacity.ro/promos. Noutăţi despre filmele şi campaniile Cinema City apar mereu pe pagina de Facebook.

Despre Cinema City

Brandul Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel şi din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă continuu reţeaua pe o piaţă de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în şapte ţări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia şi România.
Din martie 2014, după semnarea acordului de colaborare a celor două business-uri de cinema Cinema City International şi Cineworld Plc, noua companie a devenit al doilea cel mai mare operator de cinematografe din Europa. În prezent, Cinema City are 16 cinematografe în ţara noastră, la Bucureşti AFI Palace Cotroceni şi Bucureşti Sun Plaza, Arad Atrium şi Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj Iulius Mall, Cluj Polus Center, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Ploieşti Shopping City şi Ploieşti AFI Palace, Timişoara şi Târgu Mureş. Cinema City intenţionează să îşi extindă portofoliului, până la finele anului 2016, cu 22 noi cinematografe în România, aflăm de la Ioana Dinu, Account Manager McCann PR.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.