Reea, la doilea clip muzical realizat pentru un artist

reea animationAl doilea videoclip oficial realizat la Tîrgu-Mureș a făcut peste 13.000 de vizualizări în doar câteva ore de la lansare. Vlad Dobrescu, unul dintre veteranii hip-hop-ului românesc, a dat mână liberă echipei de animație de la REEA, pentru a ilustra versurile piesei sale, intitulată „Globul de Cristal”. Materialul muzical a fost lansat în luna decembrie 2013, iar artistul a dat votul de încredere echipei REEAnimation pentru a realiza videoclipul.

Videoclipul piesei ”Globul de Cristal” a fost gata de lansare după două luni de muncă asiduă. Clip-ul a fost realizat integral de doar doi artiști, Liviu Boar și Cami Cuibuș, de la storyboard și până la ceea ce înseamnă produsul final. Este o combinație de animație cadru cu cadru și tweening, fiind pictate mai mult de 60 de imagini de fundal unice. Atuul echipei este softul Toon Boom Harmony, standard în industria de animație 2d, un instrument esențial pentru eficientizarea producției și a aspectului profesionist al animației.

Piesa „Globul de Cristal” este inclusă în primul album solo semnat de Vlad Dobrescu și încearcă să deslușească cum va arăta lumea în viitor. Negativul este produs de The Arcitype, iar scenariul prezentat este unul sumbru. De asemenea, în clip apar numeroși DJ și MC, cu care artistul a colaborat.

Sursa: REEA

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.