Reea lansează la SIMFEST prima carte interactivă

Reea lansează la SIMFEST prima carte interactivă

coperta insecteAgenția interactivă REEA va fi prezentă la târgul de carte și muzică ce va avea loc la Simfest, festivalul televiziunilor locale – http://www.simfest.ro. REEA va prezenta primul iBook interactiv realizat integral de specialiștii săi, o carte disponibilă exclusiv pe iPad și publicată pe iBookstore, de unde poate fi descărcată gratuit. (https://itunes.apple.com/ro/book/prima-mea-carte-interactiva/id663318655?mt=11)

Evenimentul se va desfășura joi, 29 august, la ora 12.30, în holul Hotelului Grand. „Prima mea carte interactivă despre insecte” s-a născut din dorința de a educa si amuza, în același timp. Cartea este o „jucărie” educativă menită a fi scoasă din sertar în zilele de vacanță, la sfârșiturile de săptămână ploioase și în momentele în care copiii își doresc o activitate mai deosebită. iBook-ul conține jocuri interactive, puzzle-uri, desene și exerciții, toate având ca temă insectele.

Vă invităm, așadar, la o discuție deschisă despre ce înseamnă cartea digitală, despre impactul acesteia în sistemul de învățământ românesc, dar și despre rolul companiilor private în realizarea alfabetizării digitale. Vor susține scurte discursuri: Dan Masca, proprietarul companiei REEA, lector univ. dr. Dumitru Buda, Universitatea „Petru Maior” și Arina Borz- editorul-coordonator al primei cărți interactive. Dialogul cu publicul este însă deshis, iar copiii prezenți la eveniment vor putea să descopere cărțile noastre, jucându-se chiar acolo, pe tablete.

REEA se află, de altfel, printre primii publisheri de cărți interactive din România și susține alfabetizarea digitală. Specialiștii agenției noastre – www.reea.net – au mai publicat pe iBook Store, în primele luni ale acestui ani, alte 4 cărți pentru copii: „Păpădii”, “O poveste cu mama, tata, Mircea și ursul polar”, tradusă și în engleză, și povestea „Tuș”.

Sursa: Reea

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.