Reea lansează la SIMFEST prima carte interactivă

coperta insecteAgenția interactivă REEA va fi prezentă la târgul de carte și muzică ce va avea loc la Simfest, festivalul televiziunilor locale – http://www.simfest.ro. REEA va prezenta primul iBook interactiv realizat integral de specialiștii săi, o carte disponibilă exclusiv pe iPad și publicată pe iBookstore, de unde poate fi descărcată gratuit. (https://itunes.apple.com/ro/book/prima-mea-carte-interactiva/id663318655?mt=11)

Evenimentul se va desfășura joi, 29 august, la ora 12.30, în holul Hotelului Grand. „Prima mea carte interactivă despre insecte” s-a născut din dorința de a educa si amuza, în același timp. Cartea este o „jucărie” educativă menită a fi scoasă din sertar în zilele de vacanță, la sfârșiturile de săptămână ploioase și în momentele în care copiii își doresc o activitate mai deosebită. iBook-ul conține jocuri interactive, puzzle-uri, desene și exerciții, toate având ca temă insectele.

Vă invităm, așadar, la o discuție deschisă despre ce înseamnă cartea digitală, despre impactul acesteia în sistemul de învățământ românesc, dar și despre rolul companiilor private în realizarea alfabetizării digitale. Vor susține scurte discursuri: Dan Masca, proprietarul companiei REEA, lector univ. dr. Dumitru Buda, Universitatea „Petru Maior” și Arina Borz- editorul-coordonator al primei cărți interactive. Dialogul cu publicul este însă deshis, iar copiii prezenți la eveniment vor putea să descopere cărțile noastre, jucându-se chiar acolo, pe tablete.

REEA se află, de altfel, printre primii publisheri de cărți interactive din România și susține alfabetizarea digitală. Specialiștii agenției noastre – www.reea.net – au mai publicat pe iBook Store, în primele luni ale acestui ani, alte 4 cărți pentru copii: „Păpădii”, “O poveste cu mama, tata, Mircea și ursul polar”, tradusă și în engleză, și povestea „Tuș”.

Sursa: Reea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.