Reea publică prima carte de poezii pe iBook Store

papadii copertaVolumul intitulat „Păpădii” este scris de târgumureșeanca Mediana Stan, iar ilustrațiile au fost realizate la REEA, de Ráduly Melinda. Cartea conține 23 de poezii, are 26 de pagini, poate fi descărcată gratuit și este disponibilă exclusiv pe iPad. Link-ul unde se poate găsi la adresa:

https://itunes.apple.com/ro/book/papadii/id629947684?mt=11

Iată ce spune autoarea: „Păpădii este o carte de poezii pentru copii, în care joaca pornește din nimic: păpădii sau un avion de hârtie. Dacă vrei să te joci, găsești cu ce. Păpădiile sunt mingi, umplu saltelele sau explodează, iar nelipsitul avion de hârtie încărcat cu pasageri micuți trece de la o poezioară la alta, într-o lume a naturii pure populate de castori, păsări, pești, zâne, flori, raze, stele, ba chiar galaxii”.

Echipa iOS Development din cadrul agenției interactive REEA a reușit să obțină un cont de publisher printr-un proces meticulos. La câteva zile însă, de la prima apariție pe iBook Store, specialiștii REEA au mai reușit să publice încă o carte, care poate fi descărcată la fel, în mod gratuit, fiind disponibilă în două limbi: română și engleză. De data aceasta, este vorba despre o povestire, de asemenea scrisă de Mediana Stan și relatată în 11 pagini. O puteți găsi aici: https://itunes.apple.com/ro/book/o-poveste-cu-mama-tata-mircea/id633394392?mt=11

„Povestea cu mama, tata, Mircea și ursul polar este o poveste pentru copii inspirată din realitate, în care narațiunea alunecă foarte puțin spre granița fantasticului, atât de puțin, încât pentru copilul care o ascultă este o poveste adevărată, iar pentru adultul care o citește copilului este, la urma urmei, o poveste excentrică, dar nu imposibilă.” , spune autoarea.

Comunicarea este din ce în ce mai dependentă de mediul digital, iar în contextul publicării celor două cărți pentru iPad, REEA a făcut pași considerabil spre alfabetizarea digitală, al cărei beneficiu major este interactivitatea. Atfel că, echipa noastră pregătește publicarea unui manual auxiliar de matematică destinat elevilor clasei a doua, care va fi disponibil în curând pe tabletă. Acesta va conține explicații teoretice, exerciții rezolvate, exerciții interactive și filmulețe în care sunt explicate lecțiile. Mai multe informații despre REEA – www.reea.net

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.