Reghineanca Luana Crivăţ, director HR peste 13 pieţe din Europa

Compania farmaceutică britanică GlaxoSmithKline,(GSK)prezentă pe piaţa locală prin intermediul importului, producţiei şi distribuţiei de medicamente, a numit-o pe reghineanca Luana Crivăţ în poziţia de director de HR peste 13 pieţe din Europa, începând cu luna aprilie. Ea va continua să conducă în acelaşi timp şi echipa de HR a GSK România (Pharma şi Consumer Healthcare). „Sunt onorată şi entuziasmată să fac acest pas extraordinar în echipa GSK. A coordona operaţiunile de resurse umane din 13 ţări pentru o companie ca GSK este o provocare care mă motivează să îmi folosesc expertiza din România pentru a forma şi ghida cea mai bună echipă internaţională. Voi continua să promovez misiunea şi valorile GSK alături de o echipă profesionistă, cu oameni extraordinari.”, a declarat Luana Crivăţ.

În acord cu noua poziţie, Luana Crivăţ va coordona directorii de resurse umane din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta şi Gibraltar, Croaţia, Albania, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Kosovo şi Slovenia.

În prezent, peste 23 de români din GSK România au fost avansaţi în funcţii regionale sau la nivel de grup în cadrul GSK Global.

Luana Crivăţ s-a alăturat echipei GSK România în 2006 ca Reprezentant Medical,în 2014 a fost numită HR Country Head şi s-a alăturat Echipei de Management a GSK Pharma, coordonând echipa de resurse umane din România în a livra strategia şi proiectele de HR shared service către diviziile Pharma, Consumer Healthcare, Europharm, Europharm Distribuţie şi Global Support Functions.

EM

Sursa ZF

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.