Reîncepe povestea Mocăniţei Transilvaniei

La sfârşitul lunii mai se vor organiza primele curse din acest an cu trenul diesel pe traseul Mocăniţei Transilvaniei dintre Teaca (Bistriţa – Năsăud) şi Râciu (Mureş), una dintre cele mai lungi trasee de cale ferată îngustă funcţionale din ţară.

Cursele se vor ţine in weekendul 27 – 28 mai, precum şi din 1 până în 4 iunie, cu plecare la ora 10.00 din Gara Teaca.

În această perioadă ne putem bucura de zile relaxante în natură, admirând colinele verzi ale Transilvaniei, animale sălbatice de tot soiul, făcând o incursiune pe o cale ferată veche de mai bine de un secol.

Plecarea are loc din Gara Teaca, iar pe traseu se va opri în Valea Lupului şi în gara Ocniţa, urmând ca la Comlod să se facă o vizită la Castelul Teleki, aflat într-o stare precară şi având nevoie urgentă de reparaţii.

Costul unei călătorii este de 20 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Numărul minim de călători pe fiecare cursă este 20, iar numărul maxim 60, de aceea sunteţi rugaţi să vă rezervaţi locurile pentru o bună organizare, pe http://mocanitatransilvaniei.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Probabil că ne reîntoarcem la mocăniţă, că Tg Mureş are aeroportul la Cluj şi gara la Sighişoara. Poate mai bună ar fi o mobilizare pentru reabilitarea căii ferate Războieni-Deda şi electrificarea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.