Remember. Un 8 Martie de neuitat la Reghin

Un spectacol de muzică uşoară de calitate, cu artişti îndrăgiţi a fost darul oferit de Primăria Reghin şi Casa de Cultură ,,Eugen Nicoară” doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Evenimentul a avut loc vineri, 7 martie de la ora 17. Invitatul special a fost nimeni altul decât renumitul interpret Marcel Pavel. Pe scenă au mai urcat: Marcel Crăciunescu Şăl, Antoniu Rusu, Sorin Pantea şi Doru Pop.

,,Artiştii au fost aleşi în funcţie de preferinţele reghinencelor şi mă bucur că toţi au fost de acord să fie alături de noi în această zi. Am ales pentru organizarea spectacolului ziua de 7 martie, pentru că în general 8 martie se sărbătoreşte cu cei dragi, cu familia şi partenerii de viaţă”, a declarat primarul municipiului Reghin Maria Precup.

Maria Precup a transmis un mesaj femeilor de ziua lor

,,Le mulţumesc tuturor femeilor care au fost încă o dată alături de noi” - Maria Precup

,,Le mulţumesc tuturor femeilor care au fost încă o dată alături de noi” – Maria Precup

,,Le mulţumesc tuturor femeilor care au fost încă o dată alături de noi în organizarea acestui eveniment, iar faptul că sala a fost plină îmi dă convingerea că am ales bine artiştii care au urcat pe scenă şi s-au întrecut pe ei înşişi, dar şi faptul că femeile din Reghin sunt mari iubitoare de artă şi de muzică bună. Le mulţumesc pe această cale, încă o dată şi le doresc ca ziua de 8 martie să o petreacă alături de cei dragi şi să fie o zi specială pentru toată lumea!”
La eveniment a participat şi deputatul Vasile Gliga alături de soţia sa. Acesta a felicitat organizatorii pentru artiştii aleşi, spunând că a fost cel mai reuşit spectacol de 8 Martie de până acum. ,,Nu mă aşteptam. Cred că nu a fost în ultimii ani, un asemenea spectacol de 8 martie şi sper să continue tot aşa pentru că e important să ne simţim bine, să avem în suflet bucurii. Şi Maria Precup a reuşit în această seară să bucure foarte multă lume”.

Marcel Pavel a ridicat sala în picioare…

2014_03_07_pmr_general_063Acesta a făcut un show pe cinste în care a implicat şi câteva domnişoare din sală pe care le-a invitat să urce pe scenă alături de el.
Acesta nu a cântat pentru prima data la Reghin şi de fiecare dată a fost primit cu căldură de public ,,De câte ori vin aici este o mare plăcere. Sunteţi un public minunat şi vă mulţumesc foarte mult pentru primirea făcută. Nu am cuvinte să mă exprim cât de frumos este. Împlinirea unui artist vine atunci când este iubit de public. În alte părţi ai impresia că, poate, românii şi-au pierdut sentimentul de respect faţă de artişti. Nu! Iată că aici am simţit din plin iubirea şi aprecierea dumneavoastră şi vă mulţumesc!”
Marcel Pavel a devenit cunoscut la nivel naţional în vara lui 2000 cu piesa ,,Frumoasa Mea” compusă de Ovidiu Komornik. Piesa a fost fredonată de toată sala şi vineri la Reghin.
Spectacolul dedicat femeilor a fost prima apariţie pe scenă în faţa publicului reghinean, a lui Marcel Crăciunescu, zis Şăl după Eurovision. Acesta a interpretat live piese din repertoriul românesc şi internaţional, iar la final a cântat „Hardjok” – piesa din finala concursului naţional.
Solistul de muzică populară Antoniu Rusu a urcat pe scenă în deschiderea spectacolului şi a susţinut un repertoriu ce a cuprins romanţe binecunoscute şi îndrăgite de mai ales de doamnele mai în vârstă.

,,Sănătate şi noroc, din partea lui Doru Pop!”

Doru Pop şi-a dezvăluit o latură mai puţin cunoscută. Aceea de cântăreţ de muzică uşoară – prima sa dragoste. „În primul rând aş dori să îi mulţumesc doamnei primar Maria Precup pentru că s-a gândit la toate femeile din Reghin şi mă rog ca bunul Dumnezeu să îi dea sănătate, să poată şi pe viitor să fie alături, nu numai de femei, ci şi de noi bărbaţii. Pentru că sunt convins că doamna primar a fost este şi va fi mereu alături de toţi reghinenii. Îi urez la mulţi ani şi tot binele din lume!”, a declarat acesta. Şi a transmis un mesaj către toate reprezentantele sexului frumos: „Întotdeauna am spus: cuvântul femeie, este al doilea cuvânt sfânt după Dumnezeu pentru că femeia este cea care dă viaţă. Meritau femeile reghinene acest spectacol deosebit şi iată că au avut norocul şi privilegiul să aibă în faţa lor artişti deosebiţi. Mai ales că a urcat pe scenă alături de noi reghinenii îndrăgitul interpret Marcel Pavel despre care nu am decât cuvinte de laudă, este un om minunat, de suflet, de caracter şi cu o voce extraordinară. Meritau femeile acest lucru şi mă bucur că am avut şi eu ocazia să mă număr printre aceşti artişti minunaţi. Le doresc femeilor reghinene să fie veşnic tinere, frumoase şi sănătoase!”, a mai spus artistul.

„Reghinul a avut întotdeauna un public minunat!”

Vasile Gliga a felicitat organizatorii pentru artiştii aleşi, spunând că a fost cel mai reuşit spectacol de 8 Martie de până acum

Vasile Gliga a felicitat organizatorii pentru artiştii aleşi, spunând că a fost cel mai reuşit spectacol de 8 Martie de până acum

Este declaraţia artistului Sorin Pantea care a mai spus că toţi artiştii care vin şi cântă la Reghin sunt încântaţi de oamenii de aici. Interpretul a avut o apariţie inedită. Deşi este un reprezentant de seamă al folclorului mureşean, de această dată a susţinut un repertoriu alcătuit din piese de muzică uşoară româneşti şi străine. Artistul le-a mulţumit organizatorilor pentru că i-a oferit prilejul să ia parte la acest spectacol, prin care a putut să felicite toate femeile reghinene: bunici, mame, soţii şi fiice. „Noi ne exprimăm cel mai bine prin cântec şi dacă am putut să le aducem o rază de bucurie şi să le alungăm pentru o clipă tristeţea, cu atât mai bine. Despre colegii mei nu pot să spun decât cuvinte de laudă, mai ales despre invitatul special alături de care am mai cântat pe scenă, de fiecare dată cu o plăcere deosebită. Este o voce de aur a României şi un om modest, lucru deosebit pentru un artist de talia lui care vine întotdeauna cu un sfat pentru colegi,” a declarat Sorin Pantea.
Interpretul Sorin Pantea a dorit să transmită prin un mesaj tuturor cititoarelor ziarului Punctul: „Îmi doresc să ne iubească mereu (pe noi artiştii n.r.), să ne asculte muzica şi să ne susţină pentru a fi motivaţi să creăm şi pe viitor cântece frumoase.”
La final, toţi artiştii implicaţi în spectacol au cântat „La mulţi ani!” doamnelor şi domnişoarelor aflate în public.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.