Repatriat din Irak

Marius_Pascan_camasa_alba_06La intervenţia d-lui senator, Marius Paşcan, privind necesitatea repatrierii urgente a unui cetăţean român care a suferit un accident de muncă în Irak, Ministerul Afacerilor Externe a răspuns, dând asigurări că, la mai puţin de 24 de ore de la transmiterea documentului scris către minister, bărbatul rănit a fost repatriat.
Acesta este din Gheorgheni, iar rudele sale care locuiesc la Tîrgu-Mureş s-au adresat d-lui senator, Marius Paşcan, căutând sprijin, după 10 zile în care, din cauza războiului, nu a putut fi organizat un zbor pentru aducerea bărbatului acasă.
În urma accidentului de muncă bărbatul a paralizat de la gât în jos, iar repatrierea a fost rod al conlucrării dintre firma angajatoare, compania de asigurări şi Biroul Consular al României în Erbil, Irak.
Dl. senator îşi exprimă speranţa că bărbatul, deşi rănit extrem de grav, se va putea recupera.
Prezentul comunicat de presă vine la mai bine de 2 săptămâni de la consumarea evenimentului, răstimpul fiind necesar pentru stabilizarea stării de sănătate a bolnavului precum şi pentru consultarea familiei privind remiterea documentului, aflăm dintr-un comunicat de presă dat publicităţii pe pagina de facebook al senatorului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.